Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του «I’m Celebrity get me out of here», το «Survivor» αλλά και η επιθυμία του Γρηγόρη Αρναούτογλου να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη ήταν ορισμένα από τα θέματα για τα οποία ρωτήθηκε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν ετοιμάσει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να παρουσιάσει το Survivor.

«Πρώτη εβδομάδα του Ιανουάριου αναχωρούμε για Άγιο Δομίνικο. Έχω απολογηθεί για τα νούμερα του “Celebrity”. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Ανυπομονώ να πάω και να ζήσω το Survivor. Θα πάρω μαζί μου στο Survivor, την μικρή μου κόρη».

Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας πως έχει κάνει πολλά πράγματα για εκείνον: «Πάντα ο Γρηγόρης θα είναι δίπλα μου όταν τον χρειαστώ, θα μου δώσει τη συμβουλή του. Ο Γρηγόρης μου είχε πει να βγάζω τον εαυτό μου, πίστεψε σε εμένα και αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Γρηγόρης θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη. Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό με τον Γρηγόρη, κάτι άλλο σίγουρα όμως».

Μιλώντας για τις γιορτές, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Όμορφες γιορτές ξεχωρίζω με τα παιδιά μου. Έχω να πιάσω μικρόφωνο ενάμιση χρόνο. Θέλω η επιστροφή μου να γίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Δεν ξεχωρίζω την παρουσίαση και το τραγούδι. Τα έχω πολύ ψηλά».