Ένα σχόλιο διά στόματος του Θοδωρή Κωτσαντή αιφνιδίασε την Ράνια Τζίμα κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκπομπής του Mega για τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όταν η Ράνια Τζίμα έδωσε το λόγο στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ να σχολιάσει τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, εκείνος αρχικά σχολίασε την ενδυματολογική επιλογή της παρουσιάστριας του Mega.

«Καταρχήν κα. Τζίμα μάλλον περιμένατε σήμερα μεγάλη νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης γι’ αυτό είστε και στα κόκκινα. Και ήρθε αυτή η νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης» υπογράμμισε ο κ. Κωτσαντής για να αιφνιδιάσει τη Ράνια Τζίμα η οποία απάντησε ξαφνιασμένη: «Να σας πω την αμαρτία μου, από εσάς δεν περίμενα ένα τέτοιου τύπου σχόλιο. Με εκπλήσσετε! Αλλά, επειδή είμαι συνηθισμένη από άλλους πολιτικούς χώρους, θα το προσπεράσω».

«Δηλαδή δεν σας κάνει καμία εντύπωση που σχολιάζει μόνο το ρούχο;» αναρωτήθηκε, απευθυνόμενη προς τους υπόλοιπους παρευρισκομένους, η Ράνια Τζίμα για να δώσει τον λόγο στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ. «Μήπως θέλετε να δείτε και παπούτσι; Κάτι; Ελάτε» πρόσθεσε πρώτα, με νόημα, η παρουσιάστρια του Mega.

«Κοιτάξτε, δεν ήταν καθόλου το σχόλιο υποτιμητικό. Ίσα ίσα. Λέω ακριβώς ότι πρέπει επιτέλους σε αυτή τη συζήτηση να μπει και ένα αποτέλεσμα που μέχρι τώρα δεν έχουμε συζητήσει. Αλίμονο τώρα, αλίμονο. Με συγχωρείτε, όμως, εάν αυτό θεωρείτε. Θέλω να πω ότι υπάρχει ένα αποτέλεσμα το οποίο πρέπει να συζητήσουμε» αποκρίθηκε, με τη σειρά του, ο Θοδωρής Κωτσαντής.

«Κάτι πολιτικό κ. Κωτσαντή αντί για το ρούχο μου, σε σχέση με τη θέση του κόμματος σας, για το αποτέλεσμα που έχουμε στην Αθήνα θέλετε να πείτε;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, η Ράνια Τζίμα για να πάρει τον λόγο και να παρουσιάσει πολιτικό σχόλιο ο συνομιλητής της.