Οι βασιλικοί οίκοι της Ευρώπης μπορεί να έχουν αυστηρά πρωτόκολλα και περιορισμούς, ωστόσο αρκετοί γαλαζοαίματοι έχουν τατουάζ, ορισμένοι σε φανερά και άλλοι σε κρυφά μέρη.

Σύμφωνα με το hellomagazine.com, ορισμένοι έχουν σχέδια με νόημα πάνω τους -όπως πρίγκιπας Φρεντερίκ της Δανίας-, ενώ άλλοι προτίμησαν να κάνουν ένα ημιμόνιμο σχέδιο, όπως η Καμίλα της Βρετανίας.

Ακολουθούν οι γαλαζοαίματοι που έχουν κάνει τατουάζ:

Πριγκίπισσα Ευγενία

Η πριγκίπισσα Ευγενία της Βρετανίας έχει «χτυπήσει» έναν μαύρο κύκλο πίσω από το αριστερό αυτί της, ο οποίος έγινε αντιληπτός για πρώτη φορά όταν παρευρέθηκε στην Ακολουθία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για να γιορτάσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Κέιτ Μίντλετον

Τον Φεβρουάριο του 2018 και ενώ ήταν επτά μηνών έγκυος στον Λούις, η Κέιτ Μίντλετον έκανε ένα μικρό τατουάζ με χέννα, όταν έκανε τα εγκαίνια της κατοικίας ενός νέου καλλιτέχνη στο Σάντερλαντ.

Μέγκαν Μαρκλ

Το 2019 η Μέγκαν Μαρκλ ταξίδεψε στο Μαρόκο και εκεί έκανε χέννα, ώστε να γιορτάσει την εγκυμοσύνη της σύμφωνα με τη μαροκινή παράδοση.

Αμέλια Ουίνδσορ

Η λαίδη Αμέλια Ουίνδσορ, που είναι εγγονή του δούκα του Κεντ και ανιψιά της πριγκίπισσας Νταιάνα, έχει πολλά τατουάζ σε όλο το σώμα της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ένα δίπλα στο στήθος της, ένα σε κάθε καρπό του χεριού της και μια τίγρη στον ώμο της.

Καμίλα

Η Καμίλα το 2011 επισκέφθηκε μαζί με τον Κάρολο την Ζανζιβάρη για να αναδείξουν τα περιβαλλοντικά ζητήματα στην Αφρική. Κατά τη διάρκεια του τετραήμερου ταξιδιού τους, εκείνη έκανε χέννα στο χέρι της.

Πρίγκιπας Φρεντερίκ

Ο πρίγκιπας Φρεντερίκ της Δανίας που είναι και διάδοχος του θρόνου, έχει δύο τατουάζ με καρχαρία, τα οποία συμβολίζουν το γεγονός ότι υπηρέτησε στο πολεμικό ναυτικό της χώρας.

Μάλιστα, ο παππούς του βασιλιάς Φρειδερίκος Θ’ είχε και εκείνος ένα τατουάζ με δράκο, ώστε να δείξει ότι έχει υπηρετήσει στο σώμα.

Πριγκίπισσα Σοφία

Η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας έχει πολλά τατουάζ σε όλο το σώμα, κάτι που έχουν διαπιστώσει αρκετοί, καθώς εργάζονταν ως μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Καρλ Φιλίπ.

Πριγκίπισσα Stéphanie

Η πριγκίπισσα Stéphanie έχει πάρα πολλά τατουάζ, όμως ένα λουλουδάτο βραχιόλι, δύο δελφίνια στο πόδι της και ένα μοτίβο στην πλάτη της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια τα έχει χτυπήσει, για να τιμήσει την μητέρα της, η οποία σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1982.

Pauline Ducruet

Η Pauline Ducruet είναι κόρη της πριγκίπισσας Stéphanie του Μονακό και 14η στη σειρά για τον θρόνο των Μονεγάσκων. Όπως η μητέρα, έτσι και η κόρη έχει πολλά τατουάζ στο σώμα της, αν και η δεύτερη για διαφορετικό λόγο από την πρώτη.