Ο πρίγκιπας Ντάνιελ που είναι παντρεμένος με την πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας, έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας, ώστε να διαψεύσει ότι την απάτησε, αλλά και πως πρόκειται να χωρίσουν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, σουηδικό δημοσίευμα επικαλέστηκε πηγές από το παλάτι, όπου ανέφεραν ότι το πριγκιπικό ζεύγος είναι ένα βήμα πριν τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, επειδή ο πρίγκιπας Ντάνιελ διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Έτσι, ο ίδιος μίλησε στο σουηδικό κανάλι «SVT» ενόψει των 50ων γενεθλίων του τον Σεπτέμβριο και δήλωσε ότι «πολλοί φίλοι από όλη τη Σουηδία και το εξωτερικό έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας με αφορμή αυτές τις φήμες και τα πράγματα έφτασαν σε ένα σημείο όπου νιώσαμε ότι δεν μπορούσαμε πλέον να το αποδεχθούμε».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λογικός άνθρωπος που να πιστεύει αυτή τη φήμη», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές μια για πάντα, ότι οι φήμες που διαδίδονται είναι εντελώς αβάσιμες», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι η Βικτώρια -που είναι διάδοχος του σουηδικού θρόνου- και ο πρίγκιπας Ντάνιελ είναι παντρεμένοι 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει την 11χρονη πριγκίπισσα Εστέλ και τον 7χρονο πρίγκιπα Όσκαρ.