Σάλο προκάλεσε στα social media η διαρροή γυμνών φωτογραφιών της διάσημης τραγουδίστριας Rosalía, προτού αποδειχθούν πως ήταν ψεύτικες. Τις δημοσίευσε στα social media ο Ισπανός τραγουδιστής JC Reyes.

«Ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα», έγραψε ο JC Reyes. Γρήγορα οι θαυμαστές της Καταλανής τραγουδίστριας ανέδειξαν πως πρόκειται για fake φωτογραφίες αποτέλεσμα φωτομοντάζ μέσω κάποιας εφαρμογής. Μαζί με τις φωτογραφίες, ο Ανδαλουσιάνος τραγουδιστής ανακοίνωσε πως θα δημοσιεύσει και νέο τραγούδι και μάλιστα αυτό θα έχει τίτλο «Rosalía».

Ακολούθως οι θαυμαστές και οι fans της τραγουδίστριας υπερασπίστηκαν την τιμή τους στο διαδίκτυο και επιτέθηκαν στον JC Reyes, ο οποίος έσβησε την ανάρτησή του, αν και οι… αποδείξεις έμειναν. «Οι γυναίκες όλες μου λένε τι έκανα και πόσο σιχαμένος είμαι; Απλό photoshop είναι…», απάντησε εκείνος για τις φωτογραφίες όπου έχει διατηρηθεί το σώμα και το πρόσωπο της Rosalía, αλλά έχουν προστεθεί ψεύτικα γυμνά στήθη καλυμμένα από emojis.

Θέση πήρε και η ίδια η καλλιτέχνις. «Το να ψάχνει κανείς διασημότητα, δείχνοντας ασέβεια και σεξουαλικοποιόντας κάποιον είναι ένας είδος που βια που προκαλεί σιχαμάρα, αλλά να το κάνει επιπλέον για να τον ακούσουν λίγο παραπάνω, απλά είναι για λύπηση», ανέφερε σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.