Η Ελεονώρα Μελέτη γιόρτασε το Σάββατο τα 6 χρόνια γνωριμίας της με τον σύντροφό της, Θοδωρή Μαρασούλη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε βραδινή έξοδο και από τότε, έχουν αποφασίσει να χαράξουν μαζί μια κοινή πορεία.

Κάνοντας μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια εξέφρασε δημοσίως την αγάπη της για τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, της μικρής Αλεξάνδρας, γράφοντας κάποια γλυκά λόγια για εκείνον.

Δείτε την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Πριν 6 χρόνια τέτοια μέρα ήταν Σάββατο! Κ ετοιμαζόμουν για έξοδο χωρίς να έχω φανταστεί ότι θα τον γνώριζα. Έχουν περάσει 6 χρόνια. Έξι χρόνια με χαρές, γέλια κ ευχάριστα γεγονότα αλλά κ δυσκολίες, εμπόδια κ προβλήματα. Ωστόσο, κάθε μέρα που περνάει νιώθω ευγνωμοσύνη που τον γνώρισα. Όχι για τα αυτονόητα, αυτά είχαν ήδη τσεκαριστεί με το πράσινο φως ότι αξίζει η σχέση αυτή να δούμε που θα βγάλει, αλλά για όλα εκείνα τα μικρά καθημερινά σημαντικά.

Ο Θοδωρής έχει μεγαλώσει με ήθος, με αγάπη κ φροντίδα για τις γυναίκες, αυτό όμως που τον κάνει ξεχωριστό είναι η ανιδιοτέλεια του. Με αποδέχεται όπως είμαι, δεν με κρίνει, σέβεται τις ανάγκες μου, στηρίζει τις επιθυμίες μου, δεν παλεύει τα σκοτάδια μου και μου δίνει την ελευθερία να είμαι ο απόλυτος, ατελής εαυτός μου. Με περίσσια αντοχή στην αέναη γκρίνια μου, μην έχοντας χάσει ποτέ την ψυχραιμία του στις κρισιμότερες στιγμές, κάνοντας το πιο τέλειο «τριμάρισμα» στα πανιά μου σκηνοθετώντας τις πιο τέλειες εκπλήξεις, έξι χρόνια τώρα γι’ αυτά κ άλλα τόσα τον αγαπώ. Μα πάνω απ’ όλα γιατί είναι καλός καπετάνιος στο μέχρι τώρα κοινό μας ταξίδι. Δεν ξέρω τι μπορεί να φέρει η ζωή. Κανείς δεν ξέρει. Ό,τι κ να φέρει όμως δεν θα μετανιώσω ποτέ για όλα όσα είμαστε».