Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου το Σάββατο. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον, την φημολογούμενη συμμετοχή στο νέο Fame Story αλλά και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω μιλήσει καθόλου για του χρόνου. παρόλο που είμαι λαλίστατος, δεν έχω μιλήσει καθόλου! Όχι, δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου και τι θα συμβεί. Δεν ξέρω τι θα γίνει, έχω να δω τον Νίκο Κοκλώνη που είναι καθ’ ύλην αρμόδιος πριν από την αρρώστια μου. Έκτοτε τον έχω δει αποσπασματικά στο στιλ «φιλιά, φιλιά», «αγάπη μου, αγάπη μου». Σε αυτό το επίπεδο. Όχι να κάνουμε όμως κουβέντα για το τι μέλλει γενέσθαι, τι θα συμβεί του χρόνου, αν θα συνεχίσουμε, πως θα συνεχίσουμε, με τι τρόπο θα συνεχίσουμε… Ένα είναι σίγουρο ότι ο αγώνας συνεχίζεται».

«Δεν ζω εποχή διλημμάτων και ούτε θα απαντώ σε υποθετικά ψευδεπίγραφα διλήμματα. Μπορεί του χρόνου να είμαι και στην Κατερίνα Καινούργιου και στο Fame Story, μπορεί και όχι. Ότι είναι να έρθει, θε να ‘ρθει και να με προσπεράσει ή να το προσπεράσω. Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτά. Θα συζητήσω με τους όρους, που δεν είναι ποτέ οικονομικοί αλλά πάντα είναι δημιουργικοί».

«Δηλαδή αν είναι να γίνει ένα σωστό, υγιές Fame Story με την σωστή συνταγή του ριάλιτι και πολύ σωστό διαγωνιστικό, είμαι μέσα. Αν είναι όμως να γίνει ένα από αυτά που δείχνουν την κοινωνία με παραμορφωτικό φακό, δεν είμαι υπέρ του παραμορφωτικού φακού» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN ενώ για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη εξήγησε πως «να περάσουμε σε ένα επόμενο σοβαρό ερώτημα που έχεις να μου κάνεις. Δεν απαντώ στο τι μπορεί ο καθένας να θέτει σαν ερωτήματα, σαν προσπάθεια να υπάρξει στα πράγματα. Δεν στεναχωριέμαι με τίποτα. Μεταξύ μας αγνοώ και τι είπαν κάποιοι άνθρωποι».