Μετά τη δυσάρεστη είδηση της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου πως πρόσφατα έχασαν το παιδάκι που περίμεναν λόγω αποβολής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε την ευκαιρία να δώσει κουράγιο στο ζευγάρι και σε όλους όσους έχουν περάσει από την αντίστοιχη στενάχωρη θέση.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στη δική της αποβολή και στο πώς διαχειρίστηκε εκείνες τις δύσκολες ημέρες. «Ως παθούσα, θα πω ότι δεν πρέπει να αγχώνεται κανένα ζευγάρι όταν έρχεται μια αποβολή. Το σημαντικό σε μια αποβολή, αφού διαχειριστείς τα πρώτα δύσκολα συναισθήματα, είναι να εστιάσεις στο θετικό, ότι το ζευγάρι μπορεί να κάνει ένα παιδάκι. Τα πράγματα πια με τις αποβολές έχουν ξεφύγει στους αριθμούς, μία στις δύο εγκυμοσύνες έχει τον κίνδυνο να μείνει ατελής. Μη στεναχωριέστε παιδιά, είστε νέοι, φρεσκοπαντρεμένοι», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η ίδια συνέχισε προσπαθώντας να δώσει κουράγιο στο ζευγάρι και να τους υπενθυμίσει πως δεν είναι οι μόνοι που περνούν από αυτή τη διαδικασία. «Δικαιολογημένη η θλίψη. Εγώ θυμάμαι, όταν μου είχε συμβεί, ότι είχα πολλά ερωτήματα ‘’μήπως έκανα εγώ κάτι λάθος; μήπως έκανα μια απότομη κίνηση; Μήπως δεν ξεκουράστηκα;’’. Είναι στη φύση του ανθρώπου να αναζητά τις δικές του ευθύνες σε μία δυσκολία. Μη στενοχωριέστε παιδιά, είστε τόσο νέοι. Η φύση ξέρει και αποφασίζει. Δεν είναι εύκολο. Αλλά πρέπει να σκεφτούν θετικά όσο δύσκολο και αν είναι».