Αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο της αποβολής από το Survivor All Star είναι ο Γιωρίκας Πηλίδης και η Ηλίας Γκότσης καθώς παραβίασαν κανονισμούς του reality. Στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/03), ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες για τη δυσάρεστη εξέλιξη.

«Θα πρέπει να σας πω κάτι. Όπως βλέπετε από την παρέα μας αυτήν την στιγμή λείπουν δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, ο Ηλίας Γκότσης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Κι οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Είμαστε υποχρεωμένοι, μέχρι να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, να αφήσουμε αυτούς τους παίκτες εκτός παιχνιδιού. Αφού, λοιπόν, συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον αυτών των δύο παικτών στο Survivor» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός για την απουσία των δύο παικτών λίγο πριν μπουν οι ομάδες στον στίβο μάχης.

Το «τιτίβισμα» του James Καφετζή που έφερε τον καυγά

Ο «πρίγκιπας» του Survivor, James Καφετζής, αν και δεν αγωνίζεται στους στίβους μάχης παρακολουθεί καθημερινά του reality και σχολιάζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Με αφορμή το ενδεχόμενο να βρεθούν εκτός Survivor οι δυο δυνατοί παίκτες, ο James Καφετζής… τιτίβισε. «Χαχαχαχαχα βρείτε μου έστω έναν που δεν έχει κλέψει φαγητό! Όποιος σας πει όχι, είναι μεγάλος ψεύτης» έγραψε μεταξύ άλλων και ο καυγάς από κάτω… φούντωσε.

Λίγο πιο κάτω ήρθε η απάντηση από τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος «κάρφωσε» τη Βρισηίδα Ανδριώτου. «Αχ Κάτια μου και Βρισηίδα ξεχνάτε πολύ εύκολα πίσω από την καλύβα που ήρθα και σας είπα μαζευτείτε γιατί είστε χύμα και θα σας δουν με τα ψωμάκια του τοστ τα ξεχάσατε που τα είχατε απλώσει και κάνατε πικ Νικ; @VrisiidaAndro @Kweenkatyatar αλλά ξέχασα ήταν αγορασμένα» έγραψε ο πρώην παίκτης.

«Καλά αν ασχοληθώ εγώ μαζί σου καήκαμε. Το ότι μια φορά βρήκαν τα κορίτσια φαγητό και μου έδωσαν να φάω δεν σημάνει ότι έκλεψα… τουλάχιστον ήταν άνθρωποι. Ενώ ΕΣΥ που αγόρασες ΜΗΝΕΣ δεν μου έδινες ΜΟΝΟ εμένα για να πεθάνω και να φύγω από το παιχνίδι! Τι δεν θυμάσαι τα λόγια σου;» απάντησε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Πάλι ψέματα λες στον κόσμο. Όχι μια φορά πολλές φορές έλα σε παρακαλώ… Σε σένα να έδινα Εγώ φαγητό;; που να μου κοβόταν το χέρι… αλλά να σ θυμίσω ότι σου έδινε ο Σπύρος με τα λεφτά που του έστελναν οι δικοί του… Έλα φιλάκια. Ψέματα; Έλα σου έρχεται η βόμβα» απάντησε ξανά ο παίκτης με την σειρά του.

«Τον λόγο τον έχει η παραγωγή και απέδειξε ποιος έπρεπε να ήταν στο All Star και ποιος όχι. Κάτι ξέρει παραπάνω η παραγωγή» απάντησε με την σειρά της η Βρισηίδα.

«Κάνε λίγο υπομονή Βρισηίδα. Όσον αφορά την παραγωγή άστο γιατί έχασε την μπάλα φέτος. Τα βλέπει όλα ο κόσμος, όλοι με κινητό και φαγητό» απάντησε ο Άρης.