Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega, «Μαύρο Ρόδο» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για το ρόλο που θα υποδυθεί ενώ αποκάλυψε πως ακολουθεί τη Πυθαγόρειο διατροφή προκειμένου να διατηρήσει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Στο Μαύρο Ρόδο είμαι η Πολυξένη, η κακιά μητριά της καλόγριας. Σε συγκρούσεις έρχομαι με όλους στην σειρά, αλλά έχω ένα ένοχο και μυστικό παρελθόν» ανέφερε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένας συσχετισμός με το Άγγιγμα Ψυχής, γιατί πάλι πρόκειται για έναν απαγορευμένο έρωτα».

Στην συνέχεια η ηθοποιός θυμήθηκε πως: «Είχα προτείνει στον Μανούσο Μανουσάκη τότε να κάνουμε remake της σειράς Άγγιγμα Ψυχής αλλά δεν το θέλησε».

Θεοφανία Παπαθωμά: Από την νομική στην υποκριτική

«Η νομική είναι μια επιστήμη που αγαπώ πάρα πολύ και επειδή μου έχει λείψει, αποφάσισα να αποκαταστήσω την σχέση μου μαζί της, οπότε τον Σεπτέμβριο ξεκινάω ένα μεταπτυχιακό στο Συγκριτικό Δίκαιο. Αγαπώ την επιστήμη, αλλά δεν αγαπώ το επάγγελμα. Δεν μπορώ να ασκήσω αυτό το επάγγελμα» ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Θεοφανία Παπαθωμά: Ακολουθώ την Πυθαγόρειο διατροφή

Για την διατροφή της, η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε: «Ακολουθώ την πυθαγόρειο διατροφή, κατά 90% ωμοφαγία και vegan, δεν ξενυχτάω, δεν πίνω δεν καπνίζω. Και ο σύντροφός μου και τα παιδιά το ακολουθούν».