Τον χωρισμό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο ανακοίνωσε χθες, σε Q&A στο Instagram η Έλενα Ασημακοπούλου. Η ηθοποιός απάντησε σε μία από τις -πολλές- ερωτήσεις των followers της για τον σύζυγό της, που τελευταία δεν εμφανιζόταν στις αναρτήσεις της και αποκάλυψε ότι οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό.

Για το διαζύγιο της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή λέγοντας: «Θέλω να σας μιλήσω για ένα ζευγάρι που χώρισε. Το γνωρίζαμε εδώ και μήνες αλλά το συγκεκριμένο κορίτσι μάς είχε ζητήσει μέχρι αυτό να δημοσιοποιηθεί από τη δική της επιλογή να μην το επικοινωνήσουμε, φυσικά και το κάναμε. Χθες το μεσημέρι, σε ένα Q&A παραδέχτηκε ότι έχει χωρίσει. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετούς μήνες, έχει ήδη βγει το διαζύγιο, την επιμέλεια την έχει η Έλενα Ασημακοπούλου. Ο Μπρούνο Τσιρίλο γύρισε στην Ιταλία και πηγαινοέρχεται για να βλέπει την κόρη τους».

Η αποκάλυψη της Έλενας Ασημακοπούλου για το διαζύγιο

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Happy Day, η Έλενα Ασημακοπούλου ήθελε να γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού τους τώρα που έχει τελειώσει το σχολείο, ώστε «η κόρη του ζευγαριού, Μαρία να μην μπει στη διαδικασία να απαντάει σε ερωτήσεις».