Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Τζέισον Αλεξάντερ, συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής Θάουζαντ Όουκς της Καλιφόρνια καθώς επιχείρησε να εισβάλλει στον γάμο της με τον Σαμ Ασγκαρί.

«Οι αστυνομικοί κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έναν… εισβολέα εντός κατοικίας στην οδό Γουάιτ Στάλιον Ρόουντ», ανέφερε ο αρχηγός του τοπικού αστυνομικού τμήματος Κάμερον Χέντερσον. Μόλις έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Τζέισον Αλεξάντερ τον οποίο και συνέλαβαν αφού εκκρεμούσε εναντίον του και ένταλμα σύλληψης για διαφορετική υπόθεση. Ο Χέντερσον, πρόσθεσε κανείς δεν τραυματίστηκε.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αρχικά δεν συνέδεσαν την εισβολή του με τον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά ο Αλεξάντερ προτού συλληφθεί μετέδιδε ζωντανά την εισβολή του στην τοποθεσία του γάμου και φώναζε «που είναι η Μπρίτνεϊ;». Όπως φαίνεται από το βίντεο ακολούθησε κάποιου είδους πάλης και η εικόνα «πάγωσε». Ο Αλεξάντερ είπε στους αστυνομικούς πως ήταν καλεσμένος στο γάμο και ότι η Σπίαρς είναι η μια και μοναδική γυναίκα του.

Ο δικηγόρος της Σπίαρς, τώρα, ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, τόνισε στο TMZ πως «όλοι είναι εκνευρισμένοι» με τον Τζέισον Αλεξάντερ και χρειάζεται «να μπει στη φυλακή».

Η Σπιάρς παντρεύτηκε τον προσωπικό γυμναστή της Σαμ Ασγκαρί, με τον οποίο είχε δεσμό για περίπου έξι χρόνια. Στην τελετή παρευρέθηκαν σχεδόν 100 καλεσμένοι, ορισμένοι εξ αυτούς διασημότητες όπως η Ντονατέλα Βερσάτσε. Σύμφωνα με το TMZ δεν ήταν εκεί κανένα από τα παιδιά της, αλλά και από τα μέλη της οικογένειάς της – με την πλειονότητα των οποίων βρισκόταν ή βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες – μονάχα ο αδερφός της έδωσε το παρών.

Η ποπ σταρ παντρεύτηκε με τον Τζέισον Αλεξάντερ, έναν παιδικό της φίλο, το 2004 και τα… δεσμά του γάμου κράτησαν για 55 ολόκληρες ώρες προτού ακυρωθεί η ένωση τους.