Η Ειρήνη Στεριανού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Guilty Choices» στον Πολυχώρο Vault και εμφανίζεται γυμνή πάνω στη σκηνή. Για τη δυσκολία του γυμνού μπροστά στο κοινό αλλά και τα μελλοντικά επαγγελματικά της όνειρα μίλησε το μοντέλο και ηθοποιός στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

«Είναι αυστηρώς ακατάλληλη, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία παράσταση με πολύ ωραία μηνύματα. Στην αρχή φοβόμουν για τα σχόλια που θα ακούσω, αλλά όσο γνώριζα το έργο και το έβλεπα από τη δική μου οπτική πλευρά, κατάλαβα ότι είναι ένα έργο που έχει τα ρίσκα του και πρέπει να τολμήσεις. Και είναι τόσο ωραία τα μηνύματα που περνάει» είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.

«Καλούμαι να παίξω ερωτικές σκηνές και να εμφανιστώ γυμνή μπροστά στο κοινό, αλλά είμαι ηθοποιός και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό» εξήγησε.

Σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να κάνει στο μέλλον είπε ότι «θα ήθελα να παίξω σε ένα σίριαλ στην τηλεόραση» ενώ «η αγαπημένη της σειρά είναι ο Σασμός» και οι αγαπημένοι της ρόλοι αυτοί της Βασιλικής και της Μαρίας Τζομπανάκη.

Τέλος, σε ερώτηση για το GNTM, το ριάλιτι μόδας μέσα από το οποίο έγινε και η ίδια γνωστή, η Ειρήνη Στεριανού λέει: «Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα πήγαινε στο GNTM; Εμείς πήγαμε σε ηλικία που κυνηγούσαμε τα όνειρά μας».