Απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Μεταξόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό» το μεσημέρι της Τετάρτης (11/05). Ο χορογράφος βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής και η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση ξάφνιασε την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Μεταξόπουλος έχει ξυρίσει το κεφάλι του ενώ ταυτόχρονα έχει αφήσει μακριά άσπρα γένια. Η Φαίη Σκορδά λίγο πριν τον υποδεχθεί στο πλατό σχολίασε πως αυτό είναι το καλοκαιρινό του look.

«Ζούμε στην εποχή που η εικόνα υπερκαλύπτει τα πάντα»

Ο Πάνος Μεταξόπουλος αναφέρθηκε στις συμμετοχές της Ελλάδας στην Eurovision αλλά και την Αμάντα Γεωργιάδη. Ο χορογράφος παραδέχθηκε πως εχθές το βράδυ δεν παρακολούθησε τον πρώτο τελικό, έχει όμως μια γενικότερη ιδέα για το τι συμβαίνει ακριβώς.

Σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας και την Αμάντα Γεωργιάδη είπε: «Σκηνικά είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, η εικόνα μας. Μιλάμε για έναν διαγωνισμό που το 99% είναι η εικόνα και το 1% είναι το τραγούδι. Δυστυχώς ζούμε στην εποχή που η εικόνα υπερκαλύπτει τα πάντα. Για τη συμμετοχή μας, όλα είναι όπως πρέπει, αλλά δεν ξεχωρίζει κάτι. Είναι κάτι αξιοπρεπές, αλλά δεν με κερδίζει κάτι».