O γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός και κριτής του GNTM, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τόνισε αρχικά, πως σε αυτό που κάνει, η Βίκυ Καγιά είναι μοναδική.

«Σε αυτό που κάνει η Βίκυ, δεν υπάρχει άλλη. Ξεκάθαρα στοίχισε στο GNTM ότι δεν ήταν εκεί. Εγώ δεν νομίζω πως σε αυτό που κάνει υπάρχει αντικαταστάτης. Υπάρχει μόνο “άλλη λύση”. Η Βίκυ είναι μία κατηγορία από μόνη της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία βρέθηκε στη θέση της Βίκυς Καγιά και σαν πολλούς ακόμα, προχώρησε κι ο ίδιος σε μία σύγκριση μεταξύ των δύο γυναικών.

«Η Ισμήνη είναι ένα ήσυχο και καλό κορίτσι. Έχω δουλέψει μαζί της, έχει μεγάλη καριέρα και σπουδαίες δουλειές στο βιογραφικό της. Εμένα προσωπικά μου άρεσε, αλλά δεν έχει την εμπειρία της Βίκυς», είπε ο φωτογράφος.

«Η Βίκυ ζει και αναπνέει για τη μόδα. Δεν πάει καν ο νους μου στο πώς δεν της λείπει όλο αυτό. Απλά την καταλαβαίνω, όταν λέει ότι δεν έχω καν ελεύθερο χρόνο για τα παιδιά μου. Είναι μάνα», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ωστόσο, η δική του άποψη είναι πως κατά πάσα πιθανότητα, η Βίκυ Καγιά θα επιστρέψει στο GNTM.