Η star του TikTok, Emira D’Spain, γιορτάζει το ότι έγινε το πρώτο μαύρο τρανς μοντέλο που συνεργάζεται με τη Victoria’s Secret.

Η Emira – πιο γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως XOXOEMIRA – δημιούργησε ένα βίντεο στο TikTok για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε συνεργασία με τη μάρκα εσωρούχων.

Το κλιπ της δείχνει πώς να απολαμβάνετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς κάποιον άλλο.

Το transgender μοντέλο εμφανίζεται στο βίντεο του Τik Tok φορώντας έναν κόκκινο κορσέ της Victoria’s Secret, τον οποίο συνδύασε με μαύρη δερμάτινη φούστα, μπότες Louboutin και Hermès κόκκινη τσάντα.

Η Emira, 25 ετών, είπε: «Ολόκληρη η πλατφόρμα μου βασίζεται στην αυτοπεποίθηση και στην αγάπη για τον εαυτό μου.

«Θέλω να ενδυναμώσω τις νέες τρανς γυναίκες και άνδρες σε όλο τον κόσμο για να τους δείξω ότι οι βιομηχανίες ομορφιάς και μόδας αλλάζουν. Ειδικά αν είσαι έγχρωμος.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που συνεργάζομαι με τη Victoria’s Secret και ελπίζω ότι αυτό ανοίγει το δρόμο και για άλλους μετά από μένα».

Το 2019, η Βραζιλιάνα καλλονή Valentina Sampaio έγραψε ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που συνεργάστηκε ποτέ με τη Victoria’s Secret για τη σειρά της VS PINK.

Τώρα, η Sampaio έχει ονομαστεί ως το νέο πρόσωπο της Armani Beauty, που εμφανίζεται στις καμπάνιες της εταιρεία για το 2022 με τον φακό του Σουηδού φωτογράφου Mikael Jansson.

Εν τω μεταξύ, η Victoria’s Secret εγκαταλείπει τις παλιές της διαφημίσεις με επικίνδυνα αδύναμα, κυρίως λευκά μοντέλα, και στρέφεται στη συνεργασία με δημιουργούς στο TikTok για αυθεντικό περιεχόμενο πέρα από μια λαμπερή φωτογραφία.

Η Emira – η οποία έχει υπογράψει με το πρακτορείο του Andrew Warren, CollXab – γεννήθηκε στο Ντουμπάι, μεγάλωσε στο Ντάλας και τώρα ζει στη Νέα Υόρκη.

Χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη πλατφόρμα για να προσφέρει στους ακολούθους της πληροφορίες για την ομορφιά και τη μόδα, και επίσης μιλά για τη μετάβασή της, τα ραντεβού, τις φιλίες και τη ζωή της στη Νέα Υόρκη.

Πέρυσι, συνεργάστηκε επίσης με γνωστές εταιρείες όπως οι Nars, Ugg, Google, Anastasia Beverly Hills και Fenty Skin.