Οι φήμες ακούγονταν, αλλά δεν είχαν επιβεβαιωθεί. Παρά το γεγονός ότι η Άιρλαντ Μπόλντουιν, κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεκ Μπόλντουιν, είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της με λεζάντα που απευθυνόταν στην Έιντζελ Χέιζ και την αποκαλούσε «ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί».

Υπήρχαν άλλες δύο φωτογραφίες που τις έδειχναν να είναι πολύ… κοντά, αλλά οι περισσότεροι που τις είδαν νόμισαν ότι επρόκειτο για ένα καπρίτσιο της νεαρής ξανθιάς Άιρλαντ. Κανείς δε μπορούσε να πει με σιγουριά αν η 18χρονη έχει αδυναμία και στο γυναικείο φύλο. Γι’ αυτό και η ίδια το «φώναξε» περίτρανα, με τον δικό της τρόπο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Πριν περίπου ένα χρόνο είχε σχέση με έναν άνδρα, τώρα όμως φαίνεται πως τα γούστα της άλλαξαν και η 18χρονη Άιρλαντ είναι ερωτευμένη με την 22χρονη ράπερ Έιντζελ Χέιζ και δεν το κρύβει. Οι δυο τους αντάλλαξαν καυτά φιλιά δημοσίως, χωρίς να δώσουν σημασία ούτε στα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, ούτε στα γέλια κάποιων, ούτε στον φωτογραφικό φακό.

Είχαν τελειώσει το γεύμα με φίλους τους και περπατώντας αγκαλιά στους δρόμους της Καλιφόρνια σταμάτησαν για να φιληθούν και να πειράξουν η μία την άλλη, χωρίς να κρύβουν τον έρωτα τους.