Στον φακό της Ρούλας Ρέβη ποζάρει η Ζέτα Μακρυπούλια φορώντας τη νέα συλλογή ρούχων που σχεδίασε η ίδια. Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε στο Hello και στο ΟK για το νέο της επαγγελματικό βήμα , τις διακοπές του Πάσχα αλλά για το αν θα ήθελε να αλλάξει κάτι στο χαρακτήρα της.

«Τη στιγμή που ήρθε η σκέψη για μια δική μου σειρά ρούχων, δεν έκανα πολλά πράγματα. Πλέον δεν γίνονται ταινίες ή σίριαλ και έχουμε μόνο το θέατρο. Όταν έπεσε αυτή η ιδέα στο τραπέζι, βρισκόμουν σε μια σχετική ηρεμία. Παρόλο που έχω περάσει αρκετές ώρες σε φωτογραφίσεις και δουλεύοντας στο χώρο της μόδας, δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο. Θεωρητικά η συνεργασία μου με τη Raxevsky, έπρεπε με κάποιο τρόπο να ανανεωθεί κι έτσι προέκυψε η δική μου συλλογή. Σχηματίστηκε μια νέα ομάδα, εκτός εταιρίας που με βοήθησε να οργανωθώ. Μου υπέδειξαν πώς να διαλέξω τα υφάσματα, ποιες είναι οι τάσεις της μόδας, πώς θα δουλευτούν τα σχέδια. Ήταν σημαντικό να μπορώ να συνεννοηθώ με αυτούς τους ανθρώπους και να δεχτούν τις προτάσεις μου ή να σεβαστούν τη γνώμη μου. Έτσι κι αλλιώς fashion victim εγώ δεν υπήρξα ποτέ. Φτιάξαμε ρούχα που ακολουθούν τη μόδα, αλλά δεν είναι “κολλημένα” στις τάσεις.” Είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φανταζόμουν. Ξεκίνησε από μια δική μου ιδέα και ανάγκη να κάνω μια συλλογή με το όνομά μου. Έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έχει κλείσει ένας κύκλος συνεργασίας και αισθάνθηκα ότι αυτός ήταν ένας τρόπος να ανανεωθεί… Είναι μια σειρά καλοκαιρινή, που αποτελείται από 50 κομμάτια για αρχή. Τα περισσότερα από αυτά είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες. Για τον χειμώνα, που ξεκινάμε τη σειρά τώρα, θα προσπαθήσω να βάλω περισσότερο casual στοιχεία γιατί είναι το στυλ μου».

Όσο για το αν θέλει να αλλάξει κάτι στο χαρακτήρα της, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε:

«Θα ήθελα να αλλάξω εκατομμύρια πράγματα, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα αλλάξω ή απλά να τα αναγνωρίσω. Ένα από αυτά είναι η ανασφάλεια, η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Δεν θεωρώ ότι έχω πολύ ισχυρή αυτοπεποίθηση. Έχω και χαρακτηριστικά που μου αρέσουν όπως η υπομονή, την οποία θεωρώ προτέρημα ως προς τη δουλειά και τη ζωή γενικά. Ακόμη κι αυτό όμως μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ γιατί κάποιες φορές θεωρώ ότι έχω κάνει περισσότερη υπομονή από ότι έπρεπε».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα στην Πάρο και όπως λέει σκοπεύει να ξεκουραστεί.

«Το Πάσχα θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ. Έχω προγραμματίσει τις διακοπές μου στην Πάρο, οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα και καλοκαιρινές, αφού τον Ιούνιο ενδέχεται να κάνω πρόβες για δύο πράγματα ταυτόχρονα. Για την περιοδεία και για το χειμερινό έργο. Επομένως θα εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις πασχαλινές διακοπές. Το επόμενο break που θα έχω μετά θα είναι τον Αύγουστο».

Όσο για τον αν θυμώνει είπε:

«Βεβαίως κι εκνευρίζομαι. Έχω περάσει και φάσεις θυμού, ο οποίος ήταν κάπου κρυμμένος κι εκδηλώθηκε. Γενικά, ωστόσο, στις σχέσεις μου αρέσει η ηρεμία . Να εκδηλώσουμε τον θυμό μας αλλά κατόπιν ας συζητήσουμε. Έχω ζήσει έντονους τσακωμούς το πετσί μου, στο παρελθόν και εν μου αρέσει πια».