Καλεσμένη στο «Πρωινό Mou» ήταν σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, τον φετινό κύκλο του Dancing With The Stars και την πορεία της στην τηλεόραση.

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί είπε χαρακτηριστικά: «Φοβάμαι λίγο την ευθύνη. Μεγαλώνοντας, βλέπεις πως είναι κάπως αλλιώς όλο αυτό. Δεν φοβάμαι την ευθύνη της καθημερινότητας, θα το φροντίζω. Με φοβίζει το ότι από τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, έχεις μια έννοια για να μην πάθει τίποτα. […] Αν το αναλύσουμε πολύ, μπορεί να είναι και λίγο εγωιστικό όλο αυτό. Αυτό που λένε ότι από τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται κάπου αλλού και σταματάει η ζωή σου… Ίσως να φοβάμαι και αυτό», ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Ο Μιχάλης θέλει να κάνουμε παιδί και νομίζω θα γίνει καλός πατέρας».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα σχετικά με το πότε εκείνη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Ζέτα Μακρυπούλια είπε: «Γελάμε πια, τι να κάνουμε; Εγώ αισθάνομαι και αμήχανα με αυτούς που το αναπαράγουν. Μετά από κάθε μου δήλωση, νομίζουν πως θα παντρευτώ την επόμενη μέρα από μία συνέντευξη. […] Θα γίνει χαλαρά και όποτε θέλουμε εμείς. Δεν θα γίνει επειδή με πιέζουν και επειδή γράφονται πράγματα. Και δεν το έχω σκεφτεί καθόλου, το πώς θα γίνει…».

Στη συνέχεια η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε επίσης για τις φετινές αποχωρήσεις από το Dancing With The Stars: «Στο Dancing φέτος συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Συμβαίνουν διάφορες ανατροπές, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα που έφυγε ο Κώστας Κρομμύδας».

Όσο για τη μεγάλη συζήτηση που έγινε την περσινή σεζόν, σχετικά με τις οικονομικές της απαιτήσεις για να παρουσιάσει το σόου, σχολίασε: «Πέρυσι υπήρχε μια παραφιλολογία πολύ μεγάλη, αλλά νομίζω η αλήθεια φάνηκε. Φυσικά και έχω δεχτεί μειώσεις, αλλά και γενικά το κόστος παραγωγής έχει πέσει πάρα πολύ. Θα ήταν πολύ εγωιστικό να κλείσω τα μάτια σε όλο αυτό. Βέβαια, όταν γραφόντουσαν όλα αυτά, δεν είχα μιλήσει καν για τα οικονομικά με τον ΑΝΤ1. Την ημέρα που πήγα να ακούσω τελικά την οικονομική πρόταση, ήταν που αποφάσισαν να μην γίνει το Dancing. Γενικά είχαμε κάνει κουβέντες, αλλά επίσημη οικονομική πρόταση δεν είχα δεχτεί».