Στις 2 Αυγούστου η πορνοστάρ Sara Jay μαζί με τη φίλης της Angelina Castro, θα κάνει πράξη την υπόσχεσή της και θα κάνει χαρούμενους τους 200.000 φίλους της στο twitter, προσφέροντάς τους στοματικό έρωτα!

Η διάσημη Αμερικανίδα πορνοστάρ, είχε ενημερώσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter πως θα κάνει στοματικό έρωτα σε περίπου 200.000 (!) άτομα, αν ο Λεμπρόν Τζέιμς και η παρέα του κατακτούσαν το πρωτάθλημα!

Όπερ και εγένετο! Η ομάδα του Λεμπρον Τζέιμς σήκωσε την κούπα και ήρθε πλέον η ώρα η Sara Jay να υλοποιήσει την υπόσχεσή της.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φίλοι τους στο Twitter αρκεί να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.
Βασική προϋπόθεση ωστόσο για τους συμμετέχοντες είναι να αποδεχθούν την βιντεοσκόπηση.

Το υλικό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάρτηση σε ιστοσελίδες ή και για κυκλοφορία DVD, ενώ παρέχεται η δυνατότητα χρησιμοποίησης μάσκας, αλλά απαιτείται αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας σε όσους δηλώσουν συμμετοχή.

Στις εγκαταστάσεις όπου θα γίνει το… πάρτι θα υπάρχει και άνδρας νοσοκόμος, ο οποίος θα επιθεωρεί την υγιεινή του χώρου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.