Ο Eminem επιστρέφει με νέο άλμπουμ. Η δισκογραφική του εταιρεία για το promo της νέας του δουλειάς, κάνει παραλληλισμό με ιστορικό γεγονός για να δείξει πως αυτή η κυκλοφορία, θα μείνει στην ιστορία. Αναφέρει λοιπόν, χαρακτηριστικά, πως… το ιστορικό γεγονός που έχει σημαδέψει την 22η Ιουλίου, είναι η έναρξη της επιχείρησης Μπαρμπαρόσα πριν από 69 χρόνια ( εισβολή των Γερμανών στη Σοβιετική ένωση κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πολέμου ΙΙ).

To μουσικό γεγονός που θα ταυτιστεί με την 22η Ιουλίου 2010… δεν είναι άλλο από την κυκλοφορία στην Ελλάδα του νέου studio άλμπουμ από τον Best Selling καλλιτέχνη της δεκαετίας, κάτοχο 11 Grammy Awards, Billboard Chart Dominator (το πρώτο single του νέου δίσκου πήγε κατευθείαν στο νούμερο 1 του Hot 100 και είναι το 16ο τραγούδι στην ιστορία του chart που καταφέρνει αυτό το ρεκόρ).

Τον πιο πετυχημένο rapper όλων των εποχών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 78.000.000 αντίτυπα και δεν είναι άλλος από τον Eminem.

Tο «Recovery» είναι το νέο άλμπουμ του και εκεί υπάρχουν συνεργασίες με τη Rihanna, στο «Love The Way You Lie» (τραγούδι που ήδη ξεχωρίζει στα iTunes chart αρκετών χωρών, τη Lil Wayne, στο «No Love» (με sample από το What is love του Haddaway) αλλά και τους Pink και Kobe. Ξεχωριστό είναι ακόμη ένα sample που χρησιμοποιεί ο Eminem στο track «Going Through Changes», sample από το Changes των Black Sabbath!

Είναι καθοριστικός ο ρόλος του Dr. Dre στην παραγωγή

Ο δίσκος κυκλοφόρησε σε digital μορφή στις 18 Ιουνίου σε όλο τον κόσμο και στις 21 στην Αγγλία. Η physical κυκλοφορία του δίσκου στη χώρα μας, έγινε σήμερα.