Το υπερπολυτελές γιοτ Numptia που διαχειρίζεται η μεσιτική εταιρία Burgess Yachts και παρήγγειλε ένας Ιταλικής καταγωγής επιχειρηματίας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, παρουσιάστηκε στο 21o Monaco Υacht Show το Σεπτέμβριο.

Αυτό που ξεχωρίζει στο Numptia είναι ότι όλα τα έπιπλα καθώς και κάθε άλλο υλικό κατασκευάστηκαν συγκεκριμένα γι αυτό το γιοτ. Τα μεταξωτά χαλιά από το Θιβέτ και οι μαρμάρινες επιφάνειες είναι μερικά παραδείγματα από τη μοναδικότητα αυτού του σκάφους του οποίου την κατασκευαστική τεχνική και λειτουργική απόδοση θα ζήλευαν όσοι βρίσκονται στον κύκλο κατασκευών των megayacht.

Το Numptia έχει πολυτελή δωμάτια για 12 καλεσμένους και δύο εντυπωσιακές σουίτες. Η σουίτα του ιδιοκτήτη περιλαμβάνει το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, τη βιβλιοθήκη και το μπάνιο. Στο γιοτ πέρα από τα σημεία όπου οι καλεσμένοι μπορούν να κάνουν την ηλιοθεραπεία τους, υπάρχει και spa.

Για να νοικιάσει κάποιος το Numptia πρέπει να διαθέσει 646.000 δολάρια για κάθε εβδομάδα ενώ η τιμή πώλησής του δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, σύμφωνα με φήμες όμως αγγίζει τα 85 εκατομμύρια δολάρια.

Περισσότερα θέματα για τον άντρα στο delamagen.gr