Περίπου 40.000 θαυμαστές απόλαυσαν την εμφάνιση της Σακίρα στη σκηνή TSX στην Times Square το βράδυ της Τρίτης βράδυ στη Νέα Υόρκη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εμφάνισή της λίγες ώρες νωρίτερα στα κοινωνικά της μέσα, σύμφωνα με το Billboard.

Η κολομβιανή σταρ καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος των θαυμαστών όταν οι πόρτες της σκηνής άνοιξαν γύρω στις 7:30 μ.μ. με το αγαπημένο τραγούδι, «Hips Don’t Lie», να παίζει δυνατά στον πολυσύχναστο δρόμο του Μανχάταν.

Φορώντας μαύρα ρούχα με ασημένιες λεπτομέρειες επάνω εντυπωσίασε τους φαν της με επιτυχημένα τραγούδια της και φυσικά τις ιδιαίτερες χορευτικές κινήσεις που φημίζεται η τραγουδίστρια.

Η 3 φορές νικήτρια των Grammy έκλεισε την εμφάνιση της με την επιτυχία της “Bzrp Music Sessions, Vol. 53.

«Χαίρομαι που είμαι εδώ περιτριγυρισμένη από τον λαό μου», είπε η Σακίρα στους λατρεμένους της θαυμαστές της.

«Σε ευχαριστώ, Νέα Υόρκη! Μέχρι την επόμενη φορά. Σας αγαπώ πάρα πολύ!»

Στη συγκεκριμένη συναυλία γιόρτασε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ Las Mujeres Ya No Lloran (Οι γυναίκες πια δεν κλαίνε), το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Ήταν επίσης το πρώτο άλμπουμ της τραγουδίστριας που κυκλοφόρησε σε επτά χρόνια, σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή.

Η συναυλία της έγινε μόλις μία ημέρα μετά την εμφάνιση της Σακίρα στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, όπου ο Φάλλον μοιράστηκε ότι η σούπερ σταρ από την Κολομβία είχε ήδη επιτύχει απίστευτα κατορθώματα από την κυκλοφορία του άλμπουμ της πριν από τρεις μέρες.

«Τις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του, το άλμπουμ έγινε το πιο δημοφιλές άλμπουμ του 2024, ήδη» είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής.