Σάλο προκάλεσε επίδειξη μόδας στο βρετανικό μουσείο, στις αίθουσες όπου εκτίθενται τα Γλυπτά του Παρθενώνα και η Μιμή Ντενίση θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, η δημοφιλής κυρία του θεάτρου δεν έκρυψε την πολύ έντονη προσωπική της ενόχληση.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μιμή Ντενίση ξεσπάθωσε με ανάρτηση «κόλαφο» στην οποία και έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής. «Ποσό πιο προκλητικό μπορεί πια να γίνει το Βρετανικό μουσείο;;; Ποσό προσβλητικό προς την χώρα μας;;; Επίδειξη μόδας σε αίθουσα που φυλάσσονται τα γλυπτά του Φειδία για να γλυτώσουν από την αδιαφορία μας!! Τούρκου σχεδιαστή τυχαία!! Κ με έμπνευση την Μαρία Κάλλας».

«Πόση Ελλάδα να κλέψουνε πια;; Τι ντροπή!! Πολύ σωστά απάντησε η Υπ. Πολιτισμού. Έρχεται όμως το ντοκιμαντέρ μας από Μάιο και θα τα πούμε. Διεθνώς!!! Δεν ξεχνιέμαι. Μόλις τελειώσουν οι παραστάσεις μου σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο αρχίζουμε. Και θα σας ενημερώσω όλους».

Ποσό πιο προκλητικό μπορεί πια να γίνει το Βρετανικό μουσειο;;; Ποσό προσβλητικό προς την χώρα μας;;; Επίδειξη μόδας σε…

Posted by Mimi Denissi on Sunday, February 18, 2024