Για τις φορές που τα ΜΜΕ ξεπέρασαν το όριο σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, μίλησε η Νένα Χρονοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Άγγελο Βουράκη και την κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» της Φαίης Σκορδά, την Παρασκευή (26/01), στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η Νένα Χρονοπούλου σημείωσε πως «η ανάγκη της συγγραφής του βιβλίου προέκυψε από τα βλέμματα που έχω αντιμετωπίσει εγώ πολλές φορές κρατώντας από τον χέρι τον μικρό Χρηστάκο. Τώρα ο γιος μου έκλεισε τα 19. Έχω δει και την απέχθεια, έχω δει και τον φόβο, έχω αντιμετωπίσει και την υποκρισία και σχόλια του τύπου “αχ τι έχει το παιδάκι;” και “γιατί βγήκε έτσι;”. Μάλιστα, όχι από μικρά παιδιά, δυστυχώς από μεγάλους και από ανθρώπους τρίτης ηλικίας».

«Πολλές φορές τα ΜΜΕ ξεπέρασαν το όριο στη ζωή μου. Το πιο τραγικό ήταν όταν είχε δολοφονηθεί ο σύζυγος μου και είχα λινκ έξω από το σπίτι για μήνες. Δεν μπορούσα να βγω ούτε στο μπαλκόνι. Δεν ήμουν σε θέση να δώσω καμιά συνέντευξη» ανέφερε στην συνέχεια η συγγραφέας.

«Όπως επίσης είχα και ανθρώπους που, όταν ήμουν έγκυος και ήμουν κλινήρης στο κρεβάτι για πεντέμισι μήνες, ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν: “Είσαι έγκυος και δεν μου το έχεις πει; Φέρνω τώρα κάμερα”. Και εγώ αιμορραγούσα σε όλη την εγκυμοσύνη μου, δεν ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω παιδί ή αν θα είμαι έγκυος ή αν δεν θα είμαι έγκυος» εξομολογήθηκε η Νένα Χρονοπούλου.