Viral έγινε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που αναφέρει πως ο Μπραντ Πιτ «γερνάει όπως ο Μπέντζαμιν Μπάτον», γιατί ισχυρίζεται πως ο ηθοποιός έκανε λίφτινγκ και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Ο Τζόνι Μπέτεριτζ που είναι αισθητικός προσώπου και πρώην γιατρός του βρετανικού ΕΣΥ, συνέκρινε φωτογραφίες του 60χρονου σταρ από το πρόσφατο παρελθόν με τωρινές και ανέφερε πως έχουν εξαφανιστεί οι ρυτίδες ή στοιχεία που προδίδουν την αληθινή ηλικία του.

«Έτσι ήταν πριν από τέσσερα χρόνια το 2020 και μπορείτε να δείτε ότι δείχνει τα φυσιολογικά σημάδια γήρανσης. Βαθιές στατικές γραμμές, απώλεια όγκου στα μάτια και στη μέση του προσώπου και λίγη χαλάρωση του δέρματος στο κάτω μέρος του προσώπου. Ήταν στο Wimbledon πέρυσι όπου έγινε αντιληπτή η μεταμόρφωσή του. Δείτε την αλλαγή στο πρόσωπό του και πόσο πιο νεανικό δείχνει όταν τον βλέπετε από το πλάι στο προφίλ. Μπορείτε να δείτε ότι η αλλαγή στο περίγραμμα του κάτω προσώπου είναι πραγματικά εντυπωσιακή και μπορείτε να πείτε ότι σχετίζεται με ένα λίφτινγκ όπως δείχνει και αυτή η ουλή», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε πως το αυτί του Μπραντ είχε τη «κλασική εμφάνιση μιας ουλής λίφτινγκ προσώπου» και πρόσθεσε ότι «κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το δέρμα γύρω του ανασηκώνεται, γεγονός που μπορεί να αλλάξει το σχήμα και τη θέση των λοβών του αυτιού. Έχει σχεδόν γυρίσει τον χρόνο πίσω στο πώς φαινόταν το πρόσωπό του στις αρχές της δεκαετίας του 2000, κάτι που είναι επίσης ειρωνικό επειδή έπαιζε τον Μπέντζαμιν Μπάτον».

Ο ηθοποιός δεν έχει επιβεβαιώσει αν πράγματι υποβλήθηκε σε λίφτινγκ, όμως το βίντεο έγινε viral και συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές με αρκετούς να εξυμνούν την εμφάνιση του Μπραντ Πιτ.