Η Ρένια Λουιζίδου έδωσε συνέντευξη και σχολίασε το πρότυπο της σημερινής γυναίκας σε σύγκριση με το παρελθόν, αναφέροντας πως πλέον υπάρχει περισσότερη κοινωνική πίεση.

«Χωρίσει δεν χωρίσει η γυναίκα θα δεχτεί πίεση κοινωνική, στο πώς δείχνεις και αν κρατάς κομμάτι από τη νεότητα σου δεν έχει να κάνει με το αν είσαι παντρεμένη, ανύπαντρη αν είσαι ηθοποιός ή υπάλληλος σε τράπεζα», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Έπειτα, πρόσθεσε πως «έχει να κάνει με το πρότυπο της γυναίκας. Στη γενιά της μάνας μου δεν θυμάμαι με τις φίλες της να περνάνε σοβαρή κρίση γιατί τα χρόνια περνούν…βεβαίως το σχολίαζαν αλλά υπήρχε μεγαλύτερη αποδοχή και συμφιλίωση με την εικόνα τους».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή, με ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση με τον γιο της.

«Με τον γιο μου μιλάμε πολύ κουβεντιάζουμε, για κοινωνικά θέματα όχι μόνο για τα δικά του ή τα δικά μας. Η δουλειά μου είναι να είμαι μαμά του όχι φίλη του. Αυτή η γενιά λίγο δυσκολεύεται να ονειρευτεί τη ζωή της, δεν τα χούμε καλοκαταφέρει η προηγουμένη γενιά στο τι τους παραδίνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ πιστεύω στη μόρφωση και στην καλλιέργεια ακράδαντα δεν είμαι όμως σίγουρη ότι γίνεται μόνο μέσω του πανεπιστήμιου, ο γιος μου σπουδάζει στο ΕΚΠΑ αλλά δεν είναι μόνο αυτό και δεν θεωρώ ότι η μόρφωση του και η καλλιέργεια του έχει να κάνει συγκεκριμένα με τις σπουδές του», πρόσθεσε στη συνέχεια.