«Απρόσκλητη» στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη έκανε την εμφάνισή της η ΑΑΔΕ και έβγαλε… λαβράκι, καθώς αποκάλυψε πως υπήρξε μεγάλη φοροδιαφυγή. Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ αξιοποίησαν πληροφορίες από δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατόπιν ελέγχων προέκυψε πως ο πολυτελής γάμος έγινε χωρίς να κοπεί καμία απόδειξη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor προσπάθησε να δώσει τις δικές της εξηγήσεις για το «πάρτι» φοροδιαφυγής, υποστηρίζοντας πως τα σχεδόν 50.000 ευρώ, που η ίδια είχε πει ότι κόστισε ο γάμος της, ήταν από συμφωνία με τους συντελεστές του γάμου και ότι της τα είχαν κάνει δώρο, για να τους διαφημίσει. Κάτι δηλαδή σαν ανταποδοτική διαφήμιση.

Ωστόσο, αυτές οι εξηγήσεις της έρχονται σε αντίθεση με τα όσα είχε αναφέρει η ίδια σε δηλώσεις της μπροστά στις κάμερες λίγο πριν την τέλεση του μυστηρίου. Συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε πει ότι το ποσό είχε ήδη πληρωθεί: «Το κόστος έχει ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ;» την είχε ρωτήσει ρεπόρτερ εκπομπής, με εκείνη να απαντά: «Ε, εντάξει, κάπου εκεί…».

«Τα έχει πληρώσει;» συνέχισε η δημοσιογράφος, αναφερόμενη στον Νεκτάριο Λεμονίδη, με τη σύζυγό του να λέει: «Καλέ, εννοείται! Μα τι συζητάμε τώρα; Είναι κιμπάρης, large. Δεν κάνουμε παζάρια».

Σε άλλη εκπομπή, η παίκτρια του Survivor είχε πει ότι το μονόπετρο που της δώρισε ο σύζυγός της κόστισε 13.500 ευρώ.