Ένας νεαρός άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ και έφτασε ένα σημείο πριν χάσει τη ζωή του, ωστόσο κατάφερε να νικήσει τον εθισμό, αντλώντας δύναμη από τον Έλτον Τζον.

Ο 33χρονος Tom Cridland είχε πιάσει πάτο, σύμφωνα με την New York Post και έπινε κάθε φορά μέχρι να λιποθυμήσει.

«Ήμουν στο χαμηλότερο σημείο της ζωής μου, που θα μπορούσα να φτάσω. Μια φορά έπεσα από τις σκάλες στο σταθμό Slough και άνοιξα το κεφάλι μου, γιατί είχα πιει», είπε χαρακτηριστικά.

Εντούτοις, αποφάσισε να σταματήσει να πίνει, όταν μια φορά βγήκε για δείπνο με τα πεθερικά του και ήπιε τόσο που «έγινε ρεζίλι», αφού εκείνοι «έχασαν κάθε ιδέα» για τον ίδιο.

«Μερικές φορές, το στομάχι μου πονούσε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να φάω για μέρες. Αν έπινα, δεν ήμουν ικανοποιημένος μέχρι να λιποθυμήσω», ανέφερε στη συνέχεια.

Έτσι, πήρε απόφαση να δώσει μάχη με τον εθισμό του και άντλησε θάρρος από τον Έλτον Τζον, που έπινε στο παρελθόν, αλλά το ξεπέρασε.

Πλέον, είναι καθαρός και πίνει μόνο περιστασιακά με φίλους, ενώ τρέφει μεγάλο θαυμασμό για τον Βρετανό καλλιτέχνη, τονίζοντας ότι ζει εξαιτίας του. «Αν δεν υπήρχε ο Έλτον Τζον και δεν είχε μιλήσει για τη μάχη που έδωσε, δεν ξέρω αν θα βρισκόμουν εδώ», είπε και πρόσθεσε πως «μού έδειξε να καταλάβω ότι η ζωή συνεχίζεται και δεν τελειώνει, επειδή άγγιξες πάτο. Αν παλέψεις, μπορείς να τα καταφέρεις».