Ακολουθώντας τα βήματα της αείμνηστης γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε το σήμα για την έναρξη σε αγώνα χόκεϊ επί πάγου, μεταξύ των Vancouver Canucks και San Jose Sharks. Η επίσκεψη – έκπληξη του πρίγκιπα Χάρι στον Καναδά, μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς επικεντρώνεται στους επερχόμενους Αγώνες Invictus, που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο Βανκούβερ και στο Γουίστλερ, το 2025.

Σημειώνεται ότι ο Χάρι ίδρυσε τους Αγώνες Invictus το 2014, για να βοηθήσει στην αποκατάσταση τραυματισμένων ή ασθενών στρατιωτικών και βετεράνων δίνοντάς τους την πρόκληση να αγωνιστούν σε αθλητικά γεγονότα.

Σύμφωνα με την Daily Mail και τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, η Δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε ένα μαύρο κομψό σύνολο, αξίας 157.000 δολαρίων, ενώ τα κοσμήματα που επέλεξε από τον διάσημο οίκο Cartier, έκλεψαν τις εντυπώσεις. Μαζί με το ζευγάρι, ήταν και ο Μάρκους Άντερσον, ο κολλητός φίλος της Mέγκαν, ο οποίος ήταν εκείνος που κανόνισε το πρώτο ραντεβού των Σάσεξ στο Λονδίνο.

https://twitter.com/misslefroy/status/1726937787725963499

Το γεγονός αυτό θύμισε μία παρόμοια περίσταση πριν από 21 χρόνια, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε ακριβώς το ίδιο σε αγώνα μεταξύ των ίδιων ομάδων, κατά τη διάρκεια της 11ήμερης περιοδείας της στον Καναδά, για τον εορτασμό του Χρυσού Ιωβηλαίου της, τον Οκτώβριο του 2002.