Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του Αία Μανθόπουλο, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική. Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής κυκλοφόρησαν απαράδεκτα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο ηθοποιός πέθανε. Όπως είπε η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου στο Πρωινό, ο Αίαντας Μανθόπουλος μεταφέρθηκε ύστερα από εγκεφαλικό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στις 9 Οκτωβρίου.

Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και στη συνέχει τον μετέφεραν σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν, η υγεία του και πάλι υποτροπίασε και έτσι μεταφέρθηκε και πάλι στη ΜΕΘ.

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς, μίλησε ζωντανά στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε, ο Αίαντας Μανθόπουλος προχώρησε σε εγχειρήσεις για την αφαίρεση θρόμβων που είχε, τα κατάφερε να βγει από την εντατική αλλά στη συνέχεια ξαναμπήκε γιατί η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. «Ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, γιατί πρέπει να λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.