Σε ετοιμότητα καλεί τους κατοίκους 6 περιοχών της Μαγνησίας νέο μήνυμα του 112, καθώς τα μέτωπα της φωτιάς στην περιοχή παραμένουν ανεξέλεγκτα.

Κλειστές οι ΒΙΠΕ την Πέμπτη με απόφαση του υπουργείου Εργασίας

Κλειστές θα παραμείνουν απόψε- δεν θα εργαστεί η νυχτερινή βάρδια- αλλά και αύριο όλη μέρα, η Α΄ και Β΄ΒΙΠΕ Βόλου, με κοινή απόφαση του ΕΚΒ, της Επιθεώρησης Εργασίας και του Υπουργείου Εργασίας.

Δύο οι νεκροί από τη φωτιά στην περιοχή

Δύο είναι οι νεκροί από τη φωτιά στη Μαγνησία. Πρόκειται για μια γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα σε τροχόσπιτο στο Χοροστάσι Πλατάνου Αλμυρού.

Ένας ακόμα 45χρονος βοσκός, προσπάθησε να σώσει τα ζώα του, όμως η φωτιά φαίνεται πως τον κύκλωσε γρήγορα και τον σκότωσε.

Από την ΣΕΑ Αλμυρού, παραλήφθησαν από το ΕΚΑΒ ένας εγκαυματίας και δύο παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με το magnesianews.gr έχουν τραυματιστεί και τρεις πυροσβέστες. Ένας από αυτούς από την Κατερίνη τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στην Αθήνα, ένας ακόμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και ακόμη ένας, εποχικός πυροσβέτης, έχει τραυματιστεί πιο ελαφριά και εξετάστηκε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Οι φωτογραφίες από τη φωτιά στη Μαγνησία από το larissanet: