Ένα συγκλονιστικό μήνυμα στην ομάδα γονέων της «Φλόγας» έγραψε η μητέρα του 3χρονου αγοριού που πέθανε από λευχαιμία στον Βόλο, τονίζοντας πως «ξέρεις τι θα πει πόνος; Όχι αυτόν με τις κραυγές… Ο άλλος που τα μάτια βουρκώνουν».

Σύμφωνα με το gegonota.news, η μητέρα του έμεινε δίπλα του στο νοσοκομείο, από την ώρα που διαγνώστηκε με λευχαιμία και ο πατέρας του εργαζόμενος σε μεγάλο εργοστάσιο του Βόλου φρόντιζε την 9χρονη κόρη τους και συγκέντρωνε κάθε εβδομάδα τα ρεπό του για να βρίσκεται δίπλα στο παιδί του, στο ογκολογικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Ο μικρός πάλεψε για τη ζωή του και χτυπήθηκε από μικρόβιο, από τις μεταγγίσεις. Έπειτα, διαγνώστηκε με λευχαιμία τον Νοέμβριο και κατέληξε την Τετάρτη (5/7). «Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, τόσο γρήγορα, τόσο ακαριαία», ανέφερε με δάκρυα, η πρόεδρος της «Φλόγας» στον Βόλο Ντίνα Τριανταφύλλου.

Έτσι, η μητέρα του μικρού έγραψε το εξής συγκλονιστικό μήνυμα:

«Ξέρεις τι θα πει πόνος; Όχι αυτόν με τις κραυγές ή τα δάκρυα και τους λυγμούς… Ο άλλος που τα μάτια βουρκώνουν… που ο λυγμός φτάνει στον λαιμό σου και δαγκώνεις τα χείλη να μη φύγει… Την καρδιά σου να σπάσει σε κομμάτια… Να γκρεμίζεται ο κόσμος γύρω σου και εσύ να στέκεσαι όρθιος».