Τη συγκίνησή της για τον θάνατο του Γιάννη Τύρου δεν μπόρεσε να κρύψει την Πέμπτη (3/11) η Ζήνα Κουτσελίνη. Με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως ο νεαρός ο οποίος είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στην εκπομπή της υπέκυψε ενώ τελικά έκανε το χειρουργείο το οποίο ήλπιζε να του σώσει τη ζωή.

Όπως αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη κατά την έναρξη της εκπόμπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Γιάννης άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (2/11).

Ο Γιάννης Τύρος στην τελευταία του συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε μιλήσει για τη δύσκολη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβαλλόταν λέγοντας «είναι η τελευταία μου ευκαιρία, θέλω να γίνω καλά».

Ο 26χρονος Γιάννης έπασχε από μια εκ γενετής πάθηση, τη σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία, με αποτέλεσμα το ύψος του να είναι 1,35μ. Όπως είχε πει ο ίδιος ευελπιστούσε ότι με το χειρουργείο θα άλλαζε η παραμόρφωση στο σώμα του, θα κέρδιζε ύψος και παράλληλα θα σταματούσε να πονάει ενώ θα ανάπνεε πιο εύκολα.

Ο 26χρονος που ήταν από την Καλαμάτα μπήκε χτες στο χειρουργείο αν και οι γιατροί του είχαν πει πως ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο. Ο 26χρονος άντεξε για εννέα ώρες αλλά τελικά υπέστη ανακοπή και κατέληξε πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.

Ο γιατρός του, Μάριος Λυκίσσας αποκάλυψε ότι ο 26χρονος Γιάννης μπορεί να φοβόταν για την έκβαση του χειρουργείου, όμως ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να γίνει καλά.

Ο Γιάννης μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του είχε συγκινήσει το πανελλήνιο και είχε καταφέρει με τη βοήθεια της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη και των ατόμων που προσφέρει από το υστέρημά τους χρήματα, να συγκεντρώσει το υπέρογκο ποσό των 550.000 ευρώ που απαιτούνταν για την επέμβαση.