Το πρώτο και μοναδικό κατάστημα παροχής υπηρεσιών που βραβεύτηκε στον διαγωνισμό “Retail Customer Experience Award” από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι και το πρώτο κατάστημα δώρων εμπειρίας που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 2005, το baladeur.gr.

To κατάστημα που δημιούργησε και καθιέρωσε τα δώρα εμπειρίας στην Ελλάδα, το Baladeur.gr, βραβεύτηκε στον 1ο διαγωνισμό εμπειρίας πελάτη “Retail Customer Experience Award”, που συνδιοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπό την αιγίδα του Δ. Αθηναίων, στις 22/6/2022, στον εμβληματικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς της Αθήνας, παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Στον επιβλητικό χώρο της Ρωμαϊκής αγοράς, που συμβολίζει τη διαχρονικότητα και την ανθεκτικότητα της Αθήνας, το εμπόριο, η παιδεία και ο πολιτισμός, συνδέουν την ιστορία με το παρόν και βάζουν τα θεμέλια για αποτελεσματική μετάβαση στην νέα ψηφιακή εποχή.

Στην πρώτη ενότητα της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στον εμβληματικό χώρο της εκδήλωσης, ο οποίος, όπως είπε, «συμβολίζει την ανθεκτικότητα και συνέχεια της πόλης», και τόνισε πως το βασικό μήνυμα της βραδιάς είναι το «μαζί», που παγκοσμίως εκφράζεται στα αγγλικά με τη λέξη ελληνικής προέλευσης “synergy”. «Η συνέργεια έλειπε από τη χώρα μας για πολλά χρόνια, όμως, την έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Είναι μία νέα κουλτούρα και νοοτροπία που οικοδομούμε και εκδηλώσεις όπως αυτή, κυριολεκτικά τη βάζουν στον επιταχυντή». Κάνοντας αναφορά στη σημερινή, δύσκολη περίοδο, τόνισε πως «παρόλα αυτά, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι, διότι ο σκληρός πυρήνας αυτής της πόλης ήταν πάντα η παιδεία, το εμπόριο και ο πολιτισμός». 

Στόχος του Διαγωνισμού που συγκέντρωσε 385 υποψηφιότητες, ήταν η ανάδειξη και βράβευση των επιχειρήσεων που βάζουν στο επίκεντρο τον καταναλωτή και προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες τους μέσα από τα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματά τους.

Ο Δήμαρχος Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν 18 καταστήματα,

παρουσία πολλών διακεκριμένων προσωπικοτήτων του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, μεταξύ των οποίων και οι:

Σταύρος Καφούνης, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Δημήτριος Μπουραντώνης, Πρύτανης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Εκπρόσωπος Κυβέρνησης

Παναγιώτης Τσακλόγλου, Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων

Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων

Γεώργιος Μπάλτας, Καθηγητής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Ο.Π.Α

Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής

To Baladeur.gr είναι το πρώτο και μοναδικό κατάστημα παροχής υπηρεσιών που βραβεύτηκε. Το βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης του Baladeur.gr, Άγγελος Χριστοφόρου, από τον διευθυντή του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κύριο Αντωνίου Σωτήρη.

Τα δώρα εμπειρίας είναι ευκαιρίες χαράς, είναι πακέτα υπηρεσιών για όμορφες εμπειρίες ζωής, που πωλούνται σε φυσική ή και άυλη συσκευασία δώρου, με τη μορφή voucher 9μηνης διάρκειας ισχύος. Μπορούν να αγοραστούν on-line, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, μπαίνοντας στο ηλεκτρονικό κατάστημα baladeur.gr, αλλά και από το φυσικό κατάστημα της επιχείρησης Baladeur.

Οδήγηση Ferrari, Συγκυβέρνηση αεροπλάνων, Ρομαντικά δείπνα, Πρωτότυπα weekends, Εκπλήξεις, Αποδράσεις, Ιππασία, Rafting, Παραπέντε, Spa, Βόλτες με ιστιοφόρα και άλλα 1.800 και πλέον πακέτα υπηρεσιών, σε τιμές πώλησης από 10€, είναι στη διάθεση όλων όσων αναζητούν πρωτότυπα δώρα.

https://www.youtube.com/clip/UgkxdR0Pja0M26zDpTA4cx15sDcOxW55-RqQ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ