Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Η νεαρή πολιτικός ταλαιπωρείται από δερματικό ερυθηματώδη λύκο, ένα χρόνιο φλεγμονώδες νόσημα που ανήκει στα αυτοάνοσα νοσήματα και προσβάλλει το δέρμα.

Όπως αναφέρει η ίδια στο Facebook μετά την περιπέτεια της υγείας της «καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και να μην αφήνουμε τους τοξικούς ανθρώπους, να δηλητηριάζουν την καθημερινότητα μας με αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση και το εξωτερικό περίβλημα. Κάθε άνθρωπος περνάει τον δικό του «γολγοθά».

Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όταν κρίνουμε σημάδια στο σώμα ή αλλαγές εμφάνισης… ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι ζόρι περνάει ο καθένας…».

Χριστίνα Τσιλιγκίρη

Παράλληλα ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια τους, τον γιατρό μου καθηγητή κ. Μουτσόπουλο, που διέγνωσε το πρόβλημα άμεσα, τον fitness instructor Πάρη Πέτρου, αλλά και το διαιτολόγο Φώτη Πέτρου, που με στηρίζουν σε αυτόν τον αγώνα. Θα τα καταφέρω και ας μου λένε ότι είναι δύσκολο να κάνω γυμναστική ή να συνεχίσω τις δραστηριότητες μου όπως έκανα παλιά!».

Χριστίνα Τσιλιγκίρη