Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες επιχειρούν στη φωτιά που καίει στην περιοχή του Ασπροπύργου σε υπαίθριο χώρο αποθήκης πλαστικών. Συγκεκριμένα αυτήν την ώρα, στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες, 20 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα με τη συνδρομή υδροφόρων των Δήμων.

Η πυρκαγιά καίει σε υπαίθριο χώρο αποθήκης πλαστικών ενώ προς το παρόν η φωτιά καίει στα 3-4 στρέμματα του υπαίθριου χώρου όμως δεν αποκλείεται να μπει στο εσωτερικό.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν στο σημείο είναι ισχυρές, λόγω του εύφλεκτου των πλαστικών και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Σοφίας από το ύψος της Λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς την Αττική Οδό. 

Το 112 έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών σε ακτίνα 4 χιλιομέτρων από το σημείο.

Συγκεκριμένα το προειδοποιητικό μήνυμα της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει: «Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε αποθήκη στην περιοχή Ασπροπύργου Αττικής. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις. Παραμείνετε σε κλειστούς χώρους λόγω έκλυσης επικίνδυνων καπνών».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.