Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τη διασταύρωση Μαρκοπούλου και για μέγιστο μήκος 60μ., στην κατεύθυνση προς Μαλακάσα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής δήμου Ωρωπού, θα πραγματοποιηθεί από το βράδυ της Πέμπτης στις 23:31 έως τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής.

Η διακοπή θα ισχύσει λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών.


Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:

  • Από Μαρκόπουλο προς Μαλακάσα:

Μέσω του Α/Κ Μαρκοπούλου είσοδος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, εν συνεχεία έξοδος από τον Α/Κ Καπανδριτίου (άνευ καταβολής διοδίων), είσοδο στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και έξοδος από τον Α/Κ Μαλακάσας.

  • Από Μαλακάσα προς Μαρκόπουλο:

Μέσω του Α/Κ Μαλακάσας είσοδος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, εν συνεχεία έξοδος από τον Α/Κ Καπανδριτίου (άνευ καταβολής διοδίων) και είσοδο στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας ή στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.