Στην Λαμία, η Αστυνομία αναζητά τους τέσσερις άνδρες που εισέβαλαν στο σπίτι ενός 24χρονου και του επιτέθηκαν βίαια χτυπώντας τον με σίδερα στο κεφάλι. Όταν συνέβη το περιστατικό έξω από το σπίτι του νεαρού υπήρχε φορτηγό έτοιμο για μετακόμιση των πραγμάτων του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (7/1) στην οδό Χαλκομάτας στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Αρχικά, αναφέρει η ίδια πηγή, πήγε στο σημείο ένας άνδρας και λογομάχησαν έντονα. Στη συνέχεια ο άνδρας επέστρεψε με ακόμη τέσσερις νεαρούς – εικάζεται Ρομά – και όλοι μαζί εισέβαλαν στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα.

«Τον χτύπησαν πολύ άσχημα το παιδί στο κεφάλι με σίδερα. Έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα στο σπίτι και τον χτυπούσαν όλοι μαζί….», αποκάλυψε ένας από τους γείτονες.

Ο 24χρονος διακομίστηκε με αίματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο στα Επείγοντα Περιστατικά του ΓΝ Λαμίας, ενώ η Αστυνομία έχει στη διάθεση της τα στοιχεία του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες και τους αναζητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport το πιθανότερο σενάριο είναι να υπήρχαν κάποιες προσωπικές διαφορές με τον άνδρα, που αρχικά λογομάχησε ο νεαρός, και αυτός στη συνέχεια κάλεσε τους υπόλοιπους για ενίσχυση και επιτέθηκαν στον 24χρονο εισβάλλοντας μέσα στο σπίτι.