Τον τρόμο που έζησε στα χέρια των ληστών το πρωί της Τετάρτης (17/11) περιγράφει το μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου. Σύμφωνα με όσα είχε πει η ίδια στην αστυνομία, όλα έγιναν όταν έμπαινε στο αυτοκίνητό της, που βρισκόταν έξω από το σπίτι της επί της οδού Τυρταίου στη Γλυφάδα. Την ώρα εκείνη τρεις άνδρες με κουκούλες εμφανίστηκαν και υπό την απειλή όπλου την έσυραν πίσω στο σπίτι της και της άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά αξίας 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει στην κάμερα του Alpha ο ένας από τους ληστές την απείλησε και άρχισε να της λέει: «Μη φωνάξεις, θα σε σφάξω». «Όταν πήγα να μπω στο αυτοκίνητο βρέθηκε κάποιος από πάνω μου και μου λέει, “μη μιλάς,κάνε ό,τι σου λέμε για θα σε σφάξουμε”» αναφέρει.

«Δεν ήξερα αν ήθελε να με ληστέψει, να με σκοτώσει, να με βιάσει»

«Δεν ήξερα τι ήθελε, να με ληστέψει, να με σκοτώσει, να με βιάσει» λέει η κυρία Κουκίου. Οι ληστές της ζήτησαν την τσάντα και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου και εκείνη τους τα έδωσε.

«Δεν αντιστάθηκα, ήταν ογκώδεις, ήμουν μια γυναίκα μόνη με τρία άτομα. Με έπιασαν από τις μασχάλες με κράταγαν και οι δύο, μου έδωσαν τα κλειδιά να ξεκλειδώσω εγώ τις πόρτες και μου έλεγαν θα σε σφάξω. Μην ειδοποιήσεις κανέναν, μου είπαν όταν έφευγαν» περιγράφει η πρώην σταρ Ελλάς.