Σώος εντοπίστηκε ο φερόμενος ως αγνοούμενος στο Πικέρμι, για τον οποίο η ΕΜΑΚ ξεκίνησε έρευνες το βράδυ της Πέμπτης (14/10) για τον εντοπισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από τηλεφώνημα πολίτη, ένας οδηγός στην περιοχή του Πικερμίου προσπάθησε να περάσει ένα ρέμα της περιοχής που φούσκωσε λόγω της κακοκαιρίας Μπάλλος. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο όμως χάθηκε από το οπτικό πεδίο του μάρτυρα, με αποτέλεσμα αυτός να καλέσει τις αρχές και να τον δηλώσει ως αγνοούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, από την πυροσβεστική ένα άτομο πήρε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα Πικερμίου και δήλωσε ότι είναι αυτός που εγκατέλειψε το όχημά του καθώς και ότι είναι σώος.

Ο οδηγός αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος όταν τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο οδηγός ανέφερε ακόμη στην Αστυνομία, ότι εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στην περιοχή, λίγο πριν αυτό παρασυρθεί από το ρέμα και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.