Η περιποίηση των μαλλιών μας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής μας. Όλο και περισσότεροι άνδρες έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το προσωπικό στυλ στα μαλλιά και στο κούρεμα που επιλέγουμε, αναδεικνύει τη μοναδικότητα και τον δυναμισμό μας. Πλέον μπορούμε να εκφραζόμαστε μέσα από διαφορετικά στυλ κουρέματος και να χρησιμοποιούμε τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που μας ταιριάζουν. Πώς μπορείς να αναδείξεις το 100% του εαυτού σου; 

Είτε έχεις κοντά, είτε μακριά μαλλιά η έμπειρη ομάδα του Men’s Care συγκέντρωσε για εσένα τα παρακάτω σημαντικά tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις υγιή μαλλιά αλλά και να κάνεις εντύπωση…. όπου και αν πας!

Σωστό Λούσιμο & Περιποίηση για Τέλεια Εμφάνιση 

Tip: Η ιδανική θερμοκρασία του νερού όταν λούζεσαι είναι το χλιαρό και όχι το πολύ ζεστό, ώστε να απομακρύνονται τα φυσικά έλαια του δέρματος χωρίς να προκαλείται ξηροδερμία και λιπαρότητα. Ρύθμισε λοιπόν το νερό στη σωστή θερμοκρασία, τοποθέτησε το αγαπημένο σου σαμπουάν και κάνε κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλά σου, τρίβοντας ελαφρά το δέρμα. 

Pro Tip: Χρησιμοποίησε το Uppercut Shampoο το οποίο καταπολεμά τους ερεθισμούς, παρέχει ισορροπημένη υγρασία στα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει αποτελεσματικά από προϊόντα styling και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής. Έτσι, είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα υπόλοιπα προϊόντα Uppercut Deluxe και να αποκτήσεις το στυλ που σου ταιριάζει.

Hot Ανδρικά Looks με Pomada

Tip: Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του ιδανικού κουρέματος βάσει του τύπου και του μήκους των μαλλιών σου, αλλά και τον χαρακτήρα που θέλεις να δώσεις στο look σου. Το κοντό μήκος, συνήθως μέχρι τους ώμους, ταιριάζει άψογα σε όσους έχουμε λεπτή τρίχα, ενώ το πιο μακρύ μήκος προτιμάται σε όσους από εμάς έχουμε πυκνά και δυνατά μαλλιά. 

Pro Tip: Χρησιμοποίησε το Uppercut Pomade ώστε να δημιουργήσεις το χτένισμα που θα αναδεικνύει άψογα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και θα δείχνει όμορφο επάνω σου. Το Uppercut Pomade έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει ισχυρό κράτημα και λάμψη που δεν θα σε απογοητεύσει. 

Άψογο Styling με Quiff Roller

Tip: Αν χρησιμοποιείς πιστολάκι για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου και να διαμορφώσεις το κατάλληλο look, προτίμησε τον κρύο αέρα, ώστε να αποφύγεις το φριζάρισμα και τη ψαλίδα που προκαλεί ο ζεστός αέρας στο πιστολάκι. Έτσι τα μαλλιά σου δεν θα γίνονται ξηρά και αφυδατωμένα. 

Pro Tip: Χρησιμοποίησε τη βούρτσα Quiff Roller της Uppercut, η οποία αποτελεί το top εργαλείο styling για τα μαλλιά σου. Το μυστικό για να διαμορφώσεις το αγαπημένο σου pompadour χτένισμα βρίσκεται σε αυτή τη κυλινδρική βούρτσα, η οποία δουλεύει τέλεια σε στεγνά μαλλιά όπως και σε μαλλιά που έχουν εφαρμοστεί pomades ή άλλα προϊόντα styling, χαρίζοντας όγκο και ακαταμάχητο στυλ. 

Ακαταμάχητο Look με Salt Spray 

Tip: Το κατάλληλο χτένισμα σου προσφέρει ακαταμάχητο στυλ και κάνει την εμφάνισή σου ιδιαίτερα ελκυστική. Αναβάθμισέ το με Spray από αλατόνερο το οποίο δρα και ως ξηρό σαμπουάν απορροφώντας τη λιπαρότητα των μαλλιών. Παράλληλα προσθέτει ελαφριά λάμψη και όγκο, ελαστικό κράτημα και βαθιά αναζωογόνηση.

Pro Tip: Χρησιμοποίησε το Uppercut Deluxe Salt Spray με μεταλλικά θαλάσσια άλατα για ατημέλητο, φυσικό look με όγκο και mat υφή. Ψέκασέ το σε υγρά ή στεγνά μαλλιά και απόκτησε το τέλειο look.

Επαγγελματικά μυστικά για να είσαι στην τρίχα…

Το μυστικό για να είσαι ακαταμάχητος όλες τις ώρες της ημέρας βρίσκεται στα προϊόντα Uppercut που θα βρεις διαθέσιμα στη σελίδα του Men’s Care. Τα προϊόντα Uppercut έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε όλες σου τις ανάγκες στο μέγιστο βαθμό. Θες λοιπόν το καλύτερο για εσένα και τα μαλλιά σου; Πλέον ξέρεις τι να κάνεις!

Εμπιστεύσου το Men’s Care – Νο1 site για τον άνδρα!