Ως μια «δυνάμει δολοφόνο», μια «ηρωίδα του κακού», η οποία «ευχαριστιέται την πράξη της», χαρακτηρίζει την κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Σχολιάζοντας στο Mega την ψυχρή εμφάνιση της δράστιδος στο δικαστήριο αλλά και την αποστροφή της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, όταν της είπε «εσύ ξέρεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό», ο κ. Σούρας είπε: «Μη σας κάνει εντύπωση τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια διαταραχή στην προσωπικότητα της δράστιδος που λέγεται αντικοινωνική διαταραχή. Είναι διαταραχή με βίαιο χαρακτήρα, καθόλου συναίσθημα, καθόλου ενοχές ή τύψεις. Είδα στην κατηγορουμένη αυτό που περίμενα. Μια ηρωίδα του κακού, μια εν δυνάμει δολοφόνο, έναν άνθρωπο που κάποια στιγμή θα έφτανε στο κακό και έφτασε».

«Βλέπει την Ιωάννα και ευχαριστιέται. Είναι ευχαριστημένη για αυτό που έχει κάνει. Γιατί είναι δημιουργημένη να κάνει το κακό και να το ευχαριστιέται, και δεν έχει καμία ενοχή» συνεχίζει ο ψυχιατρος.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρα, ο φόβος της Ιωάννας ότι θα προσπαθήσει η κατηγορούμενη να την αποτελειώσει όταν αποφυλακιστεί είναι δικαιολογημένος. «Ο φόβος της Ιωάννας είναι λογικός. Είναι ήδη με 90% αναπηρία. Φοβάται και για την ίδια της τη ζωή από τη στάση της κατηγορουμένης. Η κατηγορουμένη δεν σταμάτησε και δεν θα σταματήσει» κατέληξε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.