Πιθανόν να επανέλθει απολύτως υγιής ο 6χρονος Φώτης που είχε τραυματιστεί στο ατύχημα με το καρτ στην Πάτρα την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη.

Ο μικρός Φώτης αποσωληνώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης και, όπως δηλώνει ο κ. Ηλιάδης, στην εφημερίδα «Γνώμη», «όλα πήγαν καλά. Ακολουθήσαμε τις αντιδράσεις του Φώτη και η αποσωλήνωση διήρκεσε ώρες. Το εξαιρετικά θετικό είναι ότι ο Φώτης άνοιξε τα ματάκια του και αντιδρά στα ερεθίσματα. Θεωρώ ότι σταδιακά αφού επανέλθει πλήρως από την διασωλήνωση δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

 Ο κ. Ηλιάδης ιδιαίτερα συγκινημένος από την θετική έως τώρα εξέλιξη επισημαίνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Φώτης άνοιξε τα μάτια και έχει τώρα δίπλα του τους γονείς του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αγοράκι είχε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση έμεινε ένα μικρό διάστημα χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλος του και δεν κρύβω ότι αγωνιούσα για την έκβαση όπως όλη στην ΜΕΘ Παίδων αλλά και ο κόσμος που συγκλονίστηκε. Τώρα πλέον αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή απόλυτα υγιής χωρίς η όλη περιπέτεια να αφήσει επιβαρυντικά αποτυπώματα. Η αυριανή μέρα πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει» καταλήγει ο κ. Ηλιάδης.

«Πάμε Φώτη μας, όλη η Ελλάδα μαζί σου»

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε στο Facebook την Πέμπτη ο Ανδρέας Ηλιάδης. Ο κ. Ηλιάδης ανέβασε μία φωτογραφία από το δωμάτιο του μικρού Φώτη, το οποίο κοσμούν οι ζωγραφιές των συμμαθητών του. «Παμε φωτη μας…ολη η ελλαδα  μαζι σου. Οι συμμαθητες σου ολοι λενε… Παμε φωτη» έγραψε ο κ. Ηλιάδης.

Παμε φωτη μας…ολη η ελλαδα μαζι σου. Οι συμμαθητες σου ολοι λενε… Παμε φωτη

Posted by Ανδρέας Ηλιάδης on Thursday, September 23, 2021

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.