Σε έγκλημα φαίνεται ότι οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης που εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με τον Alpha οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας αλλά και κηλίδες αίματος.

Τα νέα ευρήματα κάνουν τους Λιμενικούς να πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα. Στην παραλία που γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή της 26χρονης, βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της. Πολύ κοντά το ένα της σκουλαρίκι και πιο κάτω κηλίδες αίματος, που πιθανότατα προέρχονται από τα χτυπήματα που δέχθηκε η αδικοχαμένη κοπέλα.

Λιμενικοί και αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πως η κοπέλα δολοφονήθηκε σε κάποιο σημείο της παραλίας και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν τη σορό της, στη θάλασσα για να συσκοτίσουν τη δολοφονία που διέπραξαν. Ο σύντροφός της, παραμένει από την πρώτη στιγμή εξαφανισμένος και αναζητείται.

Η 26χρονη και ο 30χρονος σύντροφός της, έκαναν κάμπινγκ στη Φολέγανδρο, όπως αναφέρει η Ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου, που τους εξυπηρετούσε. «Βρέθηκαν στη θάλασσα η κοπέλα και τα πράγματα του παιδιού, το κινητό του» δηλώνει στον ΑΝΤ1 και προσθέτει: «τρεις μέρες ήταν εδώ τα παιδιά, μόνο το πρωί όμως τους βλέπαμε, γενικά ήταν απομακρυσμένοι από εμάς και από τους ‘κάμπερς’, ήταν μόνοι τους δεν ήθελαν καμία επαφή. Το παλικάρι ήταν πολύ κλειστό, δεν μίλαγε. Η κοπέλα ήταν πολύ χαρούμενη, πολύ ευδιάθετη, πολύ… πολύ καλή, πανέμορφη».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, «αυτοί δεν πήγανε στην παραλία, είχαν παρκάρει στο πάνω μέρος, εκεί που παρκάρουν τα αμάξια. Τα πράγματά τους είναι εδώ (στο κάμπινγκ) και αυτού, αυτός είναι εξαφανισμένος, δεν τον βρίσκουμε πουθενά. Βρέθηκαν μόνο τα δικά του πράγματα, της κοπέλας ήταν στο αμάξι της». Η ίδια περιγράφει ότι «αυτός ήθελε να περπατήσει όλο το βουνό, να εξερευνήσει όλο το βουνό. Η κοπέλα μου είπε… της λέω καθίστε λίγο να σας δω, να σας χαρώ…μου λέει θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό».