Υπερήφανος Χορηγός Εκπαίδευσης της ομάδας- πρότυπο, που τερμάτισε φιναλίστ πρωταθλήματος στη φετινή basket league, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ τίμησε την ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ Megabolt σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του κορυφαίου εκπαιδευτικού φορέα στη Γλυφάδα! 

Συγκεκριμένα, τιμήθηκε ο κόουτς της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής του Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-2021, παρουσία του Διευθυντή Επικοινωνίας & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κου. Αντώνη Γλύκα, και του Τομεάρχη Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, κου. Δημήτρη Μαζαράκη. 

Παράλληλα, στο πλαίσιο της μεγάλης πρωτοβουλίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, “Dual Career in Athletics” (Διπλή Καριέρα για τον Αθλητή), το Νο1 ΙΕΚ της χώρας προσέφερε 2 υποτροφίες σπουδών στο πρόγραμμα του ΑΛΦΑ studies, “Executive Diploma in Sports Management, στους παίκτες της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ Megabolt, Βασίλη Μουράτο (διεθνή με την Εθνική Ελλάδος) και Πέτρο Γερομιχαλό

Αφού εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την ευκαιρία της υποτροφίας σπουδών, οι παίκτες της φετινής ομάδας- φαβορί επεσήμαναν την αξία του “Dual Career in Athletics”.

Το κοινωνικό μήνυμα «Διπλή Καριέρα για τον Αθλητή» στοχεύει στην παρότρυνση των αθλητών- μέσω των αθλητικών παραγόντων, των προπονητών, της οικογένειας και των ενεργειών της πολιτείας- να δίνουν βάρος στην Εκπαίδευσή τους (πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και μεταλυκειακή), παράλληλα με την αθλητική δραστηριότητα (ερασιτεχνική ή επαγγελματική), με αποτέλεσμα να γίνονται και καλύτεροι αθλητές, αλλά και να δημιουργούν έγκαιρα τις προϋποθέσεις για τη μεταθλητική τους ζωή και καριέρα.

Αθλητικές υποτροφίες, με άξονα την πρωτοβουλία «Dual Career», παρέχει κάθε χρόνο το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μεταξύ άλλων σε: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π., Ακαδημία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Π.Σ.Α.Π. (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών), Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθηνών, Ε.Π.Σ.Α. (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών), Ε.Π.Σ.Π. (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιώς), Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής), Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Σμύρνης, κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες:  

  • iekalfa.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406