Όσοι έχουν εξοχικό, ήταν σαν να μην έχουν για ενάμισι χρόνο μιας και δεν μπορούσαν να πάνε εκεί. Αλλά κι αν τα κατάφερναν, δεν μπορούσαν να πάνε οι φίλοι τους κι ήταν κλειστό το κοντινό μπαράκι, το καφέ, το ωραίο μεζεδοπωλείο. Τώρα, έχετε πάλι το εξοχικό σας…

Αυτά που στερηθήκατε, πρέπει να τα απολαύσετε και με το παραπάνω. Στην πρώτη επίσκεψη καθήστε κάτω από την τέντα κι απολαύστε την αίσθηση. Μετά, χρειάζεται ένας καλός αερισμός, εσωτερικό καθάρισμα κι έλεγχος στα ηλεκτρικά, τις λάμπες, τα υδραυλικά. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες εργασίες και τη συντήρηση. Ο κήπος θέλει καθάρισμα, τα φυτά περιποίηση, τα κάγκελα βάψιμο, οι όποιες φθορές χρειάζονται επιδιόρθωση. 

Και το πιο σημαντικό. Πρέπει να φροντίσετε το έξω, γιατί έξω είναι οι απολαύσεις του εξοχικού. Κάτω από τη βιοκλιματική πέργκολα της αυλής, κάτω από την τέντα της βεράντας, κάτω από την πέργκολα στον κήπο. Κι είναι καιρός να βάλετε στη σκιά και το αυτοκίνητο, προσθέτοντας ένα σκέπαστρο στη θέση πάρκινγκ. 

Οι στιγμές που στερηθήκατε είναι έξω. Καφές και πρωινό, παγωμένη μπίρα και μεζεδάκια, μεσημεριανό, συζητήσεις και πειράγματα, τσιπουράκια και θαλασσινά, ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά, βραδινό, μπάλα στην τηλεόραση, βραδινό και μεταμεσονύκτιες κινηματογραφικές προβολές. 

Ναι, είναι βέβαιο ότι χρειάζεστε τέντα στη βεράντα, τέντα στην αυλή, πέργκολα στον κήπο, βιοκλιματική πέργκολα κοντά στα δέντρα, δάπεδο στη βεράντα ή δίπλα στην πισίνα. Κι ίσως χρειάζεστε και κάθετες τέντες στις μπαλκονόπορτες, για να είστε άνετοι μέσα στο σπίτι. 

Κι αν το εξοχικό σας είναι μικρό κι η παρέα σας μεγάλη, μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέσετε τενταγκωνικά με τέντες, πέργκολες, συστήματα σκίασης. Τα τενταγκωνικά ισούνται με τα τετραγωνικά μέτρα σε εξωτερικό χώρο που έχουν σκίαση και προστασία από τον άνεμο. Μόνο η TENTAGON μπορεί να μετατρέψει τα τετραγωνικά σε τενταγκωνικά, εφαρμόζοντας άριστα τέντες, πέργκολες, βιοκλιματικές πέργκολες, ανεμοθραύστες και ζελατίνες με την αντοχή, την ποιότητα, το design και τη λειτουργικότητα που απαιτούν οι συνθήκες. Είτε το εξοχικό σας είναι στις Κυκλάδες, είτε στο βουνό.

Κι ακόμα, σκεφτείτε μήπως κάνετε το εξοχικό σας πιο μόνιμη κατοικία. Αν έχετε την ευχέρεια για τηλεργασία, αφήστε την πόλη και “μετακομίστε” στο εξοχικό σας, έστω για κάποιους μήνες. Το γραφείο σας θα είναι κάτω από την τέντα, η αίθουσα συσκέψεων θα είναι κάτω από την πέργκολα, κι εσείς θα πάτε στα μίτινγκ φορώντας μαγιό κάτω από το πόλο μπλουζάκι σας.

Η έξυπνη κίνηση είναι να μιλήσετε με την TENTAGON για τέντες, πέργκολες, βιοκλιματικές πέργκολες, συστήματα σκίασης, δάπεδα κι ανεμοθραύστες.

Η TENTAGON  σχεδιάζει κι εφαρμόζει συστήματα σκίασης, τέντες και πέργκολες, με πλήρη αυτοματισμό ή τηλεχειρισμό, αλλά και σίτες, ρόλερς, δάπεδα, φράκτες, ειδικές κατασκευές. Η εταιρία είναι SOMFY EXPERT, ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ MARKILUX, συνεργασία με κορυφαίους οίκους στον κόσμο και προσφέρει Δέσμευση Ποιότητας. Τώρα που χρειάζεστε τέντες, πέργκολες, ανεμοθραύστες ή ζελατίνες, η οι ειδικοί στη σκίαση TENTAGON μελετά το χώρο και προτείνει τις λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Το συνεργείο TENTAGON θα έρθει στην ώρα και θα κάνει τέλεια τη δουλειά του. Η τοποθέτηση είναι εγγυημένα άψογη, η αντοχή στο χρόνο και τη χρήση ξεπερνά κάθε προσδοκία και το κόστος είναι πάντα εντός συμφωνίας.