Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού μίας 14χρονης μαθήτριας στη Λιβαδειά, με έναν 44χρονο να έχει συλληφθεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με το Mega ο 44χρονος φέρεται να γνώρισε τη μαθήτρια μέσω του instagram, λέγοντάς της πως γνωρίζει την οικογένειά της και ότι έχει καλές προθέσεις. Ο κατηγορούμενος κατάφερε να ξεγελάσει την 14χρονη λέγοντάς της πως θα την πάει στο αγόρι της στο Βόλο.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο 44χρονος είπε στην μαθήτρια πως θα τη γυρίσει στο σπίτι πριν τελειώσει το σχολείο, για να μην καταλάβουν τίποτα οι δικοί της.

Οι πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν πως στις 17 Μαΐου ο 44χρονος πήρε με το αυτοκίνητό του την 14χρονη και στο δρόμο προς τον Βόλο τη βίασε.

Μάλιστα, μετά τον βιασμό, ο άνδρας πήγε το κορίτσι στο αγόρι της και την γύρισε την ίδια μέρα, ενώ κατά τη διάρκεια της επιστροφής από τον Βόλο η 14χρονη μιλούσε συνέχεια με το αγόρι της στο τηλέφωνο, καθώς είχε φοβηθεί από τα όσα έζησε.

Ο 44χρονος φέρεται να πίεζε συνεχώς το κορίτσι να μη μιλήσει γιατί όπως της έλεγε θα «εκτεθεί η ίδια», ενώ είπε στους αστυνομικούς πως η πράξη έγινε με τη συναίνεσή της.