Ο Στάθης Άνθης έχει τα ίδια τατουάζ που φέρει η σορός ενός άνδρα που βρέθηκε από την Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Βρετανία και τον οποίο κλήθηκε να αναγνωρίσει η οικογένειά του.

Σύμφωνα με τον αδερφό του Γιώργο Στάθη πρόκειται για ένα τατουάζ σε σχήμα καρδιάς που είχε ο Στάθης Άνθης στο στήθος του και ένα ακόμα στη δεξιά του γάμπα.

Ο ίδιος μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι το εσώρουχο που φέρει η σορός, είναι της ίδιας σειράς με αυτά που είχε στις αποσκευές του ο Στάθης Άνθης.

Την ίδια στιγμή ο αδερφός του αγνοούμενου μέσω του συνηγόρου του, έστειλε στις Βρετανικές Αρχές μια σειρά από καίριες ερωτήσεις στις οποίες αναμένονται απαντήσεις αλλά και αιτήματα, καθώς εάν όντως αποδειχθεί ότι η σορός είναι του αδελφού του, τότε θα ζητήσει να γίνει έρευνα για ανθρωποκτονία και μάλιστα, από πρόθεση.

Τα ερωτήματα προς τις βρετανικές αρχές

Τα ερωτήματα που απέστειλε στις βρετανικές αρχές η οικογένεια μέσω του δικηγόρου είναι τα εξής:

«Έχουμε πληροφορία ότι στο ξενοδοχείο έφθασαν ναρκωτικά, με delivery. Είναι ακριβές αυτό, το ερευνήσατε και αν ναι ποιος ήταν ο αποδέκτης του δέματος;

-Τι γνωρίζετε σχετικά με την κρυφή κάμερα που στον χώρο κουζίνας – γυμναστηρίου των υπαλλήλων, χωρίς να ερωτηθούν οι ίδιοι;

-Έγινε άρση απορρήτου των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του Στάθη, καθώς και των sms του;

-Γιατί η μάνατζερ του ξενοδοχείου, επί πέντε μέρες, έδειξε αδιαφορία, για την εξαφάνισή του;

-Γνωρίζετε, ότι ο αδελφός μου, είχε με την συγκάτοικό του, έντονες διαφωνίες; Κατέθεσε η ίδια περί αυτού;».

«Να διενεργηθεί και δεύτερη ιατροδικαστική στην Ελλάδα»

Εάν τελικά αποδειχθεί ότι η σορός ανήκει στον Στάθη, ο αδελφός του Γιώργος, ζητά να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου ενώ ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να διενεργηθεί το συντομότερο και 2η ιατροδικαστική στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Άνθης εμφανίζεται βέβαιος ότι ο αδελφός του δεν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να αυτοκτονήσει και ότι έκανε σχέδια για το μέλλον. Ίδια εικόνα παρουσιάζει και η ψυχολόγος του 32χρονου, στην οποία είχε απευθυνθεί για συμβουλές αυτοεξέλιξης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Σταύρος Γεωργίου είπε πως οι βρετανικές αρχές μίλησαν από την πρώτη στιγμή για αυτοκτονία, ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία.

Όπως είπε «στην περιοχή έχουν βρεθεί περισσότεροι νεκροί. Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση είμαστε ξεκάθαροι ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έχουμε στείλει τι πρέπει να γίνει για να διαλευκανθεί η υπόθεση».