Μέσω του απολογητικού υπομνήματός του, ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγόρησε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και τον πρόεδρό του Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο χαρακτήρισε «μέτριο» ηθοποιό.

Μια φράση που σίγουρα δεν άφησε ασχολίαστο το Twitter, οι χρήστες του οποίου στηρίζουν τον Σπύρο Μπιμπίλα και εκθειάζουν τον χαρακτήρα του.

«Μέτριος ηθοποιός, σπουδαίος Ανθρωπος» και «Να σε λέει μέτριο ο Κούγιας κάνοντας σε ..τεράστιο!» είναι κάποια από τα σχόλια στο hashtag #Μπιμπιλας.

Άλλοι σχολιαστές γράφουν: «Μακάρι στη ζωή μου να γίνω #Μπιμπίλας και όχι #Λιγναδης ή #Κουγιας»

«”Μέτριος ηθοποιός” σύμφωνα με τον Λιγνάδη, αλλά άνθρωπος με ήθος και αξίες. Ο κύριος #Μπιμπιλας δικαίως μας μεγάλωσε με τη φωνή του στις παιδικές σειρές. Τότε χάριζε στα παιδιά όμορφες στιγμές και τώρα τα υπερασπίζεται»

«Αν είναι έτσι οι “μέτριοι”, τότε θέλουμε όλοι να είμαστε μέτριοι…».

Σημειώνεται πως στην αρχή του υπομνήματος του ο Δημήτρης Λιγνάδης αναφέρει: «Η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους που είναι νομικοί σύμβουλοι του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεση μου εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το διοικητικό συμβούλιο για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαράθεσης υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Τα πρόσωπα αυτά με φθονούν από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου, η δε εχθρότητα και ο φθόνος τους υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια που πρωταγωνιστώ ηθοποιός ή σκηνοθετώ κορυφαίες παραστάσεις στο εθνικό θέατρο, στο θέατρο Επιδαύρου και αλλού, γιατί ουδέποτε επέλεξα τους περισσότερους εξ’αυτών, για να συμμετάσχουν στις παραστάσεις, τις οποίες σκηνοθετούσα, και κορυφώθηκε την ημέρα που εξαιτίας της εξαίρετης διαδρομής ως ηθοποιού αρχικά και ως σκηνοθέτη μετά, με διακομματική επιλογή, επελέγη ως καλλιτεχνικός διευθυντής του κορυφαίου και θεσμικού θεάτρου της χώρας»

Διαβάστε κάποια από τα πολλά σχόλια στο Twitter…

https://twitter.com/OLGOTH_11/status/1365237159138107393